Την Κυριακή (9/2) θα γίνει η πρώτη ημερίδα της σεζόν σε σάλα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και όπως είναι αναμενόμενο το ενδιαφέρον για συμμετοχή στη διοργάνωση είναι εξαιρετικά μεγάλο από αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, από σωματεία απ’ όλη τη χώρα.

Η Ελπίδα Καρκαλάτου, η πρωταθλήτρια από το Κιβέρι του ΣΔΥ Αργολίδας θα είναι παρούσα και θα κάνει και αυτή ντεμπούτο στη φετινή χρονιά του στίβου. Ο κλειστός αποτελεί απλά ένα…πέρασμα για την Ελπίδα που θα στρέψει το ενδιαφέρον της αποκλειστικά στις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού. Αποκορύφωμα είναι βεβαίως οι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα προσπαθήσει με τη βοήθεια πάντα του προπονητή της Γιώργου Καραπάνου να κερδίσει μια θέση στην ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400μ. που θα διεκδικήσει μια θέση για το Τόκιο 2020.

Στο ΣΕΦ την Κυριακή το βράδυ (20.25) η Καρκαλάτου θα τρέξει στα 400μ. όπως και μια άλλη αθλήτρια του ΣΔΥ Αργολίδας, η Μύριαμ Ξενοπανάγου.

Επίσης, ο Γιώργος Καραπάνος θα “κατεβάσει”  τον Γρηγόρη Πιτερό στα 800μ,  τον Ανδρέα Μαλάμο στα 60μ και στα 200μ και τον Μιχάλη Αλεξόπουλο που θα τρέξει στα 1500μ ή στα 3000μ.