ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Argolida Sports που ξεκινάει από σήμερα το ταξίδι του στον μαγικό κόσμο της ενημέρωσης, ένα και μοναδικό στόχο έχει: να συμβάλλει από την πλευρά του στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην αγαπημένη μας πατρίδα, στην Αργολίδα μας. 

Να αναδείξει όλες τις αρετές αυτού του πανέμορφου τόπου μέσα αλλά και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Σε ΟΛΟΥΣ τους αγωνιστικούς χώρους και όχι αποκλειστικά στα γήπεδα του ποδοσφαίρου που…και η Αργολίδα, αναστενάζει !Θα είμαστε παρόντες στα δρώμενα όλων των ομαδικών και ατομικών αγωνισμάτων. Δίπλα στα παιδιά (μικρά αλλά και…μεγαλύτερα) που κόντρα ίσως στο ρεύμα της εποχής, δίνουν το δικό τους αγώνα για αυτό που αγαπάνε πάρα πολύ. Με πρώτο,μεγαλύτερο και σημαντικότερο “χορηγό” την ίδια την οικογένεια που στηρίζει στα εύκολα αλλά-κυρίως- στα δύσκολα. Χειροκροτεί αλλά ανοίγει και μια μεγάλη αγκαλιά όταν τα αποτελέσματα δεν είναι τα προσδοκώμενα.

Το Argolida Sports είναι ένας αθλητικού περιεχομένου ιστότοπος. Μια παλιά, καλή εφημερίδα για αυτούς που έχουν άμεση γνώση και άποψη, με τα νέα της περιοχής μας. Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας είναι ένας άνθρωπος από το νομό μας, ο Θοδωρής Νταβέλος. Επαγγελματίας αθλητικός συντάκτης, εργάσθηκε κατά καιρούς σε μεγάλα ΜΜΕ, έφτασε μέχρι τη θέση του διευθυντή αθλητικού τμήματος, και τώρα αποφάσισε να εμβαθύνει στα του τόπου του. Μαζί του, μια ομάδα γερή και συμπαγής, με ταλέντο και ενθουσιασμό, έτοιμη να παίξει μπάλα αλλά…και να ριχτεί στα βαθιά, να πιάσει τόξο, να δοκιμάσει και τα μαχητικά αθλήματα, να ασχοληθεί με ΟΛΑ τα αθλήματα.

Με τους αθλητές, τους προπονητές. τους εθελοντές που επιτελούν πολύ σπουδαίο έργο, όλη την οικογένεια της κάθε ομάδας, του κάθε αθλήματος, σταδίου, Ένωσης, ομοσπονδίας, συνδέσμου. Ολων των κρίκων που αποτελούν την μεγάλη αλυσίδα του αθλητισμού στην περιοχή μας.

Ο καλύτερος όμως ρεπόρτερ είσαστε όλοι εσείς. Περιμένουμε την αυστηρή κρίση σας, αναμένουμε όμως και την “είδηση” που θα μας δώσετε. Την πληροφορία. Ολοι μαζί να συμβάλλουμε ώστε ο αθλητισμός στην πατρίδα μας να ανέβει ένα σκαλοπάτι, και να είμαστε ακόμα περισσότερο περήφανοι.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…