Αποθεωτική υποδοχή επιφύλαξαν στον Φάνη Μαυρομμάτη οι Δανοί που εκφράζονται ήδη με τα καλύτερα λόγια για τον Αργείο κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Οι “πράσινοι” παραχώρησαν δανεικό τον 23χρονο παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς το δικαίωμα αγοράς στη Σοντερίσκε. Μιλώντας δημόσια στα ΜΜΕ της πατρίδας του, ο τεχνικός διευθυντής των Δανών Χανς Γιόργκεν Χάισεν παρουσίασε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή από τον Παναθηναϊκό, με τα εξής λόγια:

«Είναι ένας αριστεροπόδαρος αμυντικός που μπορεί να παίξει ως κεντρικός και ως αριστερός στόπερ. Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι είναι πολύ δυνατός και πολύ καλά προπονημένος αμυντικός, που μπορεί να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από πίσω και να καλύψει αμυντικά τον τομέα του.

Προσπαθούσαμε να τον φέρουμε στην ομάδα μας εδώ και μια εβδομάδα και ευτυχώς στο τέλος το πετύχαμε. Έχει τεράστιες δυνατότητες!». 

Όσον αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα του Μαυρομμάτη ο Χάισεν υπογράμμισε: «Έχει παίξει λίγο φέτος στον Παναθηναϊκό, αλλά είναι καλά προπονημένος και δεν είναι πλήρως άπραγος.

Δεν θα πάρει πολλές ημέρες για να βρεθεί σε φόρμα».