Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και για δεύτερη αγωνιστική περίοδο θα έχει προπονητή τον Κώστα Νακόπουλο.

Μόνο που εδώ και λίγες ημέρες ένα ακόμη γνώριμο πρόσωπο προστέθηκε στην ομάδα, η Αναστασία Μαρινάκου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά την αποχώρηση του Χρήστου Παπαχρήστου, έψαχνε διάδοχη λύση και τα βρήκε με τον παλιό συναθλητή της στο γκρουπ του Χρήστου Παπαχρήστου και προπονητή τα τελευταία χρόνια. Έτσι, ξεκίνησαν οι δύο κορυφαίες αθλήτριες στις μεσαίες αποστάσεις να γυμνάζονται μαζί.

«Δεν είναι καινούρια η Αναστασία, γνωριζόμαστε χρόνια και από τις προπονήσεις μας στο ΟΑΚΑ. Αυτό που θα προσπαθήσω είναι να τη βοηθήσω όσο μπορώ και να έχει μια καλή σεζόν. Ο στόχος είναι στον κλειστό να επικεντρωθεί στα 1.500 μέτρα και να τρέξει κούρσες και στα 3.000μ. και στον ανοιχτό πάλι στα 1.500μ. και να μπει και στα 5.000μ.

Με την Κωνσταντίνα από την άλλη θεωρώ ότι πήγαμε καλά με βάση και την κατάσταση με την πανδημία. Πιστεύω ότι είχε μια αξιοπρεπή παρουσία. Όμως έχουμε δουλέψει και πιστεύω ότι η Κωνσταντίνα είναι έτοιμη για ένα ρεκόρ. Αυτός είναι και ο πρώτος στόχος στον κλειστό, να μπει δυναμικά στα 800μ. και να σημειώσει μια ατομική επίδοση», είπε ο παλιός πρωταθλητής των μεσαίων αποστάσεων και σημερινός προπονητής.

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου έχει ρεκόρ στον κλειστό στα 800μ. 2.05.10 από τους Βαλκανικούς Αγώνες του 2016 στην Κωνσταντινούπολη.

ΠΗΓΗ: athletics-magazine.gr