Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ χθες βράδυ στο εστιατόριο “Τσιούλος” στο Κιβέρι.

Την κοπή έκανε ο εφημέριος του Κιβερίου π. Πέτρος Αθανασόπουλος, παρουσία των παικτών και των προπονητών των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ του ΕΡΜΗ, πολλών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, του προέδρου της τοπικής κοινότητας και πρ. προέδρου της ομάδας Αντώνη Λυμπέρη, της προέδρου του Χορευτικού Ομίλου Κικής Παπαδάτου καθώς και μερικών πιστών φιλάθλων της ομάδας.

Εκ μέρους του ΔΣ ο πρόεδρος της ομάδας Θάνος Νταβέλος, κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας σε αγωνιστικό αλλά και εξωαγωνιστικό επίπεδο, καθώς και από το γεγονός ότι δεν υπήρχαν τραυματισμοί ή άλλα απρόοπτα. Ευχήθηκε για τη νέα χρονιά πρώτα από όλα υγεία σε όλους τους αθλητές και να συνεχίσουν να δείχνουν το ήθος και την αγωνιστική διάθεση που πρέπει πάντα να χαρακτηρίζουν την ομάδα.

Τυχεροί της βραδιάς που έτυχαν το φλουρί οι Τάσος Μπλάτσος από την ομάδα ποδοσφαίρου και Αλέξανδρος Καρκαλάτος από την ομάδα μπάσκετ, οι οποίοι έλαβαν και το καθιερωμένο δώρο από τη διοίκηση.