Στη Ρωσία ξεκινά το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ο Διομήδης καθώς για τον 2ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ στο Χάντμπολ αντιμετωπίζει την Ντινάμο Βίκτορ.

Τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν αύριο στις 18.00 και μεθαύριο στις 17.00. Η Ντινάμο την περσινή σεζόν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης και είχε αποκλειστεί από την Μαδέϊρα.

Από την πλευρά των «Λύκων» ο τεχνικός Χρήστος Δημήτρουλας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπότσαρη και Χερουβείμ λόγω τραυματισμού.

Η promo αφίσα της Dynamo Victor για τους αγώνες με τον Διομήδη.

Οι Ρώσοι αναφέρουν μεταξύ άλλων: “Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αρχίσει τις Ευρωπαϊκές της διοργανώσεις. Στις 13 και 14 Οκτωβρίου, για τον δεύτερο γύρο του Challenge Cup αγωνιζόμαστε απέναντι στον Κυπελλούχο Ευρώπης και Πρωταθλητή Ελλάδας για το 2012 και Πρωταθλητή Ελλάδας για το 2014”.

Δηλώσεις: 

Νίκος Ζλατάνος (τερματοφύλακας): «Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις με την πρωτοπόρο του ρωσικού πρωταθλήματος για τον θεσμό του Τσάλεντζ Καπ. Σίγουρα σε συνδυασμό με τις ελλείψεις, το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας πτοούν οι δυσμενείς συγκυρίες. Είναι στο χέρι μας να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την πρόκριση. Φέτος με σίγουρα βήματα και πολλή δουλειά χτίζεται μια ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις . Εύχομαι να είμαστε υγιείς και θα φτάσουμε μακριά».

Γιάννης Χαντέλης (Περιφερειακός): « Έχουμε μελετήσει την Ντινάμο και πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αξίζει. Το γεγονός ότι και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν  σε διάστημα δύο ημερών (Σάββατο-Κυριακή) κάνει το έργο μας πιο δύσκολο. Σε συνδυασμό και με τους τραυματισμούς που έχουμε μοιάζει δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τα παρατήσουμε».