Εδώ και καιρό η Ελπίδα Καρκαλάτου έχει…ξεφύγει από τα όρια του νομού. Αποτελεί μια “χρυσή” ελπίδα του ελληνικού στίβου, μέλος της εθνικής μας ομάδας.

Η Ελπίδα ξεκίνησε ήδη προετοιμασία για τη χειμερινή περίοδο. Και αυτό το νέο ξεκίνημα το συνόδευσε με μια ανάρτηση με πολλούς αποδέκτες. Αυτούς που έχουν και πρέπει να κυνηγούν τα όνειρα τους.

Σημειώνει λοιπόν: 

Μην ξεχνάς να κυνηγάς τα όνειρα σου! Να ξυπνάς κάθε πρωί και να παλεύεις γι αυτά. Ακόμα κι αν μοιάζουν δύσκολα και ακατόρθωτα, μην σε νοιάζει. Εξάλλου εσύ είσαι για τα δύσκολα. Μην το ξεχνάς!
Να αρπάζεις την κάθε ευκαιρία και να την κάνεις δική σου! Να γίνεται κομμάτι σου, να μπαίνει στην καρδιά σου.
Να την αγαπάς τη ζωή! Να έχεις όρεξη να ζήσεις! Να χαμογελάς και να ζεις. Να χαμογελάς και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή! Όλα αλλάζουν, κι όλα φεύγουν. Γι’αυτό σου λέω, αγάπα και ζήσε. Αγάπα όλα όσα έχεις, όλα όσα θέλεις. Πάλεψε για τα όνειρα σου! Πάλεψε για τη ζωή.
Μην το βάζεις κάτω. Μην κουράζεσαι! Είσαι ικανός να πραγματοποιήσεις κάθε μικρό και μεγάλο σου όνειρο. Σκέψου τη στιγμή που ζεις τώρα. Είσαι χαρούμενος; Κάνε συχνά αυτή την ερώτηση στον εαυτό σου. Να απαντάς ειλικρινά. Αν ποτέ η απάντηση είναι “όχι”, να ψάχνεις και να αλλάζεις καταστάσεις και συμπεριφορές.


Δεν υπάρχει λόγος να παραμένεις στάσιμος. Στη ζωή πάντα προχωράμε και εξελισσόμαστε.
Κι ανάμεσα σε όλες αυτές τις αλλαγές, τις βροχές, τα όνειρα και τις επιθυμίες, εσύ να αγαπάς. Να αγαπάς κάθε κομμάτι του κόσμου, να αγαπάς τον εαυτό σου.
Πάντα όταν κοιτάς τον ουρανό, να είσαι χαρούμενος. Γιατί ζεις. Γιατί υπάρχεις. Γιατί πολύ απλά, έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις όλου του κόσμου την ομορφιά, όπου κι αν κοιτάξεις.
Το καθετί είναι ένα μικρό θαύμα της φύσης και του σύμπαντος. Μην τα κοιτάς απλώς. Απόλαυσε τα!