Σε ηλικία μόλις 38 ετών έφυγε απο τη ζωή ο Μάικ Ευαγγελίτσης. 

Ο παλαίμαχος σέντερ που αγωνίστηκε μεταξύ των άλλων στον Πανελλήνιο, τον Σπόρτιγκ και τον Έσπερο, πάλευε τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο και έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Τελευταία εργαζόταν στον Προμηθέα Χαλανδρίου όπου είχε αφοσιωθεί στα μικρά παιδιά ως προπονητής στις ακαδημίες, αλλά και μέσα από το πετυχημένο του camp «MBCE BASKETBALL CAMP by Mike Evaggelitsis».

Ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο “‘άσος” του Οίακα, αποχαιρέτισε τον “κουμπάρο” όπως τον αποκαλεί:

Σήμερα έγινε πιο φτωχό το μπάσκετ…..σήμερα τα παιδιά μας χάσανε ένα πρότυπο αθλητή που θυσίαζε τον εαυτό του για να προσφερει τις γνώσεις του για αυτό που λάτρευε …..το μπάσκετ …έναν άνθρωπο που ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη ακόμα και στα πιο δύσκολα…και έτσι θα σε θυμάμαι “κουμπάρε”…θα είσαι πάντα στη καρδιά μου…καλό ταξίδι.

Η τελευταία ανάρτηση του Ευαγγελίτση ήταν μόλις στις 5 Οκτωβρίου, όπου σημείωνε:

Προμηθέας Χαλανδρίου-ΑΕΚ Περιστερίου 69-66.1η αγωνιστική Πρωτάθλημα Β ΕΣΚΑ. Ένα τεράστιο μπράβο στους μάγκες μου που έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν και πήραμε το πρώτο μας ροζ φύλλο για την φετινή σεζόν.Για μένα είναι το δυσκολότερο και περίεργο ροζ φύλλο γιατί η πρώτη αγωνιστική πάντα κρύβει εκπλήξεις.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον απίστευτο κόσμο μας που αποτελούνταν σχεδόν από όλα τα τμήματα των ακαδημιών μας και γέμισαν τις εξέδρες του γηπέδου μας και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και μας ώθησαν να κατακτήσουμε την νίκη. Για μένα είναι ο πρώτος μου αγώνας με ανδρική ομάδα ο οποίος συνδυάστηκε με νίκη.

Την νίκη την αφιερώνω στις δύο κορούλες μου Νεφέλη και Αμαρυλλίς οι οποίες το δικαιούνται γιατί με στερούνται στην καθημερινότητα τους.