Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε ο Διομήδης μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή.

Αναλυτικά η ομάδα του Άργους αναφέρει:

«Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μια φορά στο γήπεδο μας, ένα ακόμα χειρουργείο χωρίς αναισθητικό από το δίδυμο Συρεπίσιου – Μερντινιάν. Σωρεία λαθών εις βάρος του Διομήδη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με αποκορύφωμα, ως κερασάκι στην τούρτα θα λέγαμε χαριτολογώντας, την φάση που στην ουσία έκρινε το σημερινό αποτέλεσμα, το εξόφθαλμο επιθετικό φάουλ στον Λευτέρη Κρεμαστιώτη, το οποίο ο Συρεπίσιος “κατάπιε” αν και έγινε μπροστά στα μάτια του. Μοιραζόμαστε με χαρά το video εδώ με όλους τους φίλους και μη της ομάδας, για να ευθυμήσουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί αυτό το υπέροχο βράδυ της Τετάρτης του Οκτώβρη. Έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές από τις σφυρίχτρες σας ρε μπαγάσες, άλλη μια μοναδική απόψε στη Νέα Κίο, σας ευχαριστούμε… κάντε μας όμως τώρα την χάρη να τις κρεμάσετε και να μας αδειάσετε μια για πάντα τη γωνιά.
Για να αποδώσουμε βέβαια τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, την μεγάλη ευθύνη δεν την έχετε εσείς αλλά αυτοί που σας όρισαν σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Η ΚΕΔ για άλλη μια φορά αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων. Παραιτηθείτε κύριοι, είστε λίγοι… είμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική και βράζουν όλες οι ομάδες της Handball Premier. Κύριε Μίγκα, πάρτε την παρέα σας και αδειάστε μας και εσείς τη γωνιά. Έλεος πια! Σεβαστείτε τον ιδρώτα και τις προσπάθειες των αθλητών.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που δεν τα παράτησαν και πάλεψαν μέχρι τέλους παρά τις αντιξοότητες και φυσικά συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη σημερινή της νίκη. Καλή συνέχεια!»

 

 

ΔΙΟΜΗΔΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΦΑΟΥΛ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΤΙΩΤΗ

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μια φορά στο γήπεδο μας, ένα ακόμα χειρουργείο χωρίς αναισθητικό από το δίδυμο Συρεπίσιου – Μερντινιάν. Σωρεία λαθών εις βάρος του Διομήδη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με αποκορύφωμα, ως κερασάκι στην τούρτα θα λέγαμε χαριτολογώντας, την φάση που στην ουσία έκρινε το σημερινό αποτέλεσμα, το εξόφθαλμο επιθετικό φάουλ στον Λευτέρη Κρεμαστιώτη, το οποίο ο Συρεπίσιος "κατάπιε" αν και έγινε μπροστά στα μάτια του. Μοιραζόμαστε με χαρά το video εδώ με όλους τους φίλους και μη της ομάδας, για να ευθυμήσουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί αυτό το υπέροχο βράδυ της Τετάρτης του Οκτώβρη. Έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές από τις σφυρίχτρες σας ρε μπαγάσες, άλλη μια μοναδική απόψε στη Νέα Κίο, σας ευχαριστούμε… κάντε μας όμως τώρα την χάρη να τις κρεμάσετε και να μας αδειάσετε μια για πάντα τη γωνιά.Για να αποδώσουμε βέβαια τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, την μεγάλη ευθύνη δεν την έχετε εσείς αλλά αυτοί που σας όρισαν σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Η ΚΕΔ για άλλη μια φορά αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων. Παραιτηθείτε κύριοι, είστε λίγοι… είμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική και βράζουν όλες οι ομάδες της Handball Premier. Κύριε Μίγκα, πάρτε την παρέα σας και αδειάστε μας και εσείς τη γωνιά. Έλεος πια! Σεβαστείτε τον ιδρώτα και τις προσπάθειες των αθλητών.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που δεν τα παράτησαν και πάλεψαν μέχρι τέλους παρά τις αντιξοότητες και φυσικά συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη σημερινή της νίκη. Καλή συνέχεια!

Δημοσιεύτηκε από Diomidis Handball Club στις Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020