«E ίμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία μας!».

Το πρωτάθλημα Μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας κάνει πρεμιέρα μεθαύριο Κυριακή και ο Οίακας ξεκινάει από το ΔΑΙΣ με αντίπαλο τον ΑΣΕ Δούκα.

Ο Χάρης Κουλουριώτης, τεχνικός της ομάδας του Ναυπλίου χωρίς να παραγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη δουλειά που έχει κάνει με τους παίκτες του. Τόνισε συγκεκριμένα:
«Ξεκινώντας τη νέα σεζόν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές και τις ομάδες υγεία και να έχουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με γεμάτα γήπεδα.
Όσον αφορά την ομάδα μας, πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και μάλιστα όταν παίζεις εκτός έδρας και απέναντι σε μια ομάδα παραδοσιακά δυνατή.


Ο φετινός Δούκας δείχνει δυνατός με παιδιά έμπειρα αλλά και ταλαντούχα και έναν καλό προπονητή και θέλει να πραγματοποιήσει ένα καινούριο ξεκίνημα μετά τον υποβιβασμό του από την Α2.
Αντίθετα εμείς ως νεοφώτιστοι στην κατηγορία θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε ότι μας αναλογεί από τον αγώνα αυτό.
Έχουμε δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία μας!»

Δηλώσεις με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος έκανε και ο αρχηγός, Δημήτρης Παπαντωνίου:
«Την Κυριακή έχουμε ένα δυνατό παιγνίδι απέναντι σε μια νεανική ομάδα με πολύ καλή έδρα. Μη ξεχνάμε ότι είναι πρεμιέρα του πρωταθλήματος και κρύβει πολλές παγίδες.
Η ομάδα μας είναι έτοιμη και δυνατή να κάνει ένα καλό παιγνίδι και να φύγει από τον Δούκα με το πρώτο της διπλό.
Όσο για το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν προμηνύεται δυνατό και με πολλές ανατροπές, μιας και όλες οι ομάδες είναι καλές και έχουν ενισχυθεί σημαντικά».