Με πέντε μετάλλια (τρία χρυσά,ένα ασημένιο και ένα χάλκινο) στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι επτά αθλητές του ΑΟ Μέρμπακα από τον Πανελλήνιο αγώνα τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας την Κυριακή 21 Ιουνίου.

Η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί όπου στην β´κατηγορία Ολυμπιακού τόξου στα 70 μέτρα οι αθλητές του ΑΟ Μέρμπακα Τριαντάφυλλος Τσιακμάκης και Κώστας Χανιώτης έκαναν το 1-2 και κατέκτησαν το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα. Ο Τριαντάφυλλος Τσιακμάκης μάλιστα μετά από την επίδοση του ανέβηκε στην Α’ κατηγορία Ανδρών και πλέον συγκαταλέγεται στην ελίτ των αθλητών τοξοβολίας της χώρας.

Στο σύνθετο γυναικών στα 50 μέτρα η Μαρίνα Πίκου κατέκτησε την πρώτη θέση και πρόσθεσε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στην συλλογή της.

Ο Νίκος Σιατερλής στην κατηγορία Ολυμπιακού τόξου εφήβων Α στα 70 μέτρα κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος ανήκει στη νέα γενιά της τοξοβολίας, είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος τοξότης μόλις 16 ετών με λαμπρό μέλλον στο άθλημα.
Τέλος ο Κώστας Καϊμασίδης αγωνίστηκε στην κατηγορία barebow στα 50 μέτρα και κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο βελτιώνοντας πολύ την προσωπική του επίδοση.

Οι αγώνες έγιναν σε αντίξοες συνθήκες, διότι η μεγάλη ένταση του αέρα δυσχέραινε τις προσπάθειες όλων των αθλητών, οι οποίοι προέρχονταν μάλιστα και από περίοδο μακράς αποχής λόγω τουCOVID-19.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν.