Συνεδρίασε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και μεταξύ άλλων θεμάτων :

Επικύρωσε ομόφωνα την πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων για την άνοδο των 8 πρωταθλητών των ομίλων της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και τον υποβιβασμό όσων σωματείων είχαν μαθηματικά υποβιβαστεί κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας.

Ανάμεσα τους είναι και ο Παναργειακός που θα αγωνίζεται από την νέα περίοδο 2020-21 στο τοπικό πρωτάθλημα (Α1 κατηγορία ΕΠΣΑ).

Η απόφαση πάρθηκε με 17-0 υπέρ του υποβιβασμού των ομάδων από την Γ΄Εθνική στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στη Γ’ Εθνική βεβαίως παραμένουν το Ναύπλιο 2017 και η Ένωση Ερμιονίδας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και του εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Μάριου Γεωργίου.

  • Επικύρωσε ομόφωνα την πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων για την άνοδο των 8 πρωταθλητών των ομίλων της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και τον υποβιβασμό όσων σωματείων είχαν μαθηματικά υποβιβαστεί κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας. Ειδικά για τον όμιλο της Κρήτης, δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα και θα ανέβουν οι πρωταθλητές και οι δευτεραθλητές των τεσσάρων (4) Ε.Π.Σ., ώστε το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 να διεξαχθεί με 16 ομάδες.