Με την κλήρωση για ανάδειξη κυπελλούχου Αργολίδας, ολοκληρώθηκε και τυπικά η σεζόν για τον Παναργειακό. Στη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Αργολίδας τυχερή ήταν η ομάδα της Κοιλάδας, η οποία αναδείχθηκε κυπελλούχος για την σεζόν 2019-2020.

Η σεζόν για τον Παναργειακό δεν ήταν επιτυχής καθώς υποβιβάστηκε στην Α κατηγορία Αργολίδας μετά από αρκετά χρόνια.

Για να ολοκληρωθεί η δύσκολη αυτή χρονιά (αφού δεν υπήρχε διοίκηση μέχρι και 20 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος), βοήθησαν αρκετοί φορείς ,επαγγελματίες της πόλης μας και όχι μόνο.

Το Δ.Σ.του Παναργειακού ευχαριστεί το Δήμο Άργους –Μυκηνών το δήμαρχο κ.Καμπόσο Δημήτρη, τον πρόεδρο του Δ.Α.Κ. Άργους κ.Γιάννη Νώτη, τα μέλη του νομικού προσώπου κ.κ. Ζαχαριά Δημήτρη και Κονομάρα Δημήτρη και το υπαλληλικό προσωπικό αυτού για την αγαστή συνεργασία όλη τη χρονιά και τις διευκολύνσεις που παρείχαν.

Τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Αργολίδας κ. Σιδέρη Βασίλη, ο οποίος προσέφερε με τον θεσμικό ρόλο του προέδρου της Ε.Π.Σ. αλλά και στο επιστημονικό κομμάτι με παροχή δωρεάν φυσικοθεραπειών στο ποδοσφαιρικό τμήμα όλη την χρονιά.

Επίσης ένα ευχαριστώ στον γιατρό-ορθοπεδικό κ. Πανοβράκο Γιώργο για την αμισθί προσφορά του στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Στην διοίκηση του ξενοδοχείου ΑΡΓΩ και συγκεκριμένα στο κ. Δελή Νίκο για την φιλοξενία παικτών στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος,.

Το πιο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όμως πάει στους λίγους φίλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθεια της νέας διοίκησης καθώς και επιχειρήσεις της πόλης του Άργους και όχι μόνο που θέλησαν να διαφημιστούν σε δύσκολη οικονομικά περίοδο.