Την οριστική διακοπή όλων των Πρωταθλημάτων χάντμπολ, με ανάδειξη των πρώτων στη βαθμολογία ως Πρωταθλητών αποφάσισε χθες (19/05) η ΟΧΕ.

Οι Πρωταθλήτριες ομάδες είναι οι παρακάτω:

Άνδρες

Handball Premier: ΑΕΚ

Α2 Ανδρών (1ος όμιλος): Σαλαμίνα
Α2 Ανδρών (2ος όμιλος): Ζαφειράκης Νάουσας

Β’ Εθνική (1ος όμιλος): Πολυνίκης Ναυπλίου
Β’ Εθνική (2ος όμιλος): ΠΑΟ Δόξα Βύρωνα
Β’ Εθνική (3ος όμιλος): Δεν διεξήχθη το Πρωτάθλημα, στο οποίο θα λάμβαναν μέρος ομάδες της Λέσβου
Β’ Εθνική (4ος όμιλος): ΑΟ Ιωαννίνων
Β’ Εθνική (5ος όμιλος): Προσοτσάνη Δράμας

Γυναίκες

Α1 Γυναικών: ΠΑΟΚ

Α2 Γυναικών (1ος όμιλος): ΠΑΟ Δόξα Βύρωνα
Α2 Γυναικών (2ος όμιλος): Εθνικός Κοζάνης

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής, για τη σεζόν 2019-2020, η ανδρική ομάδα του συλλόγου μας! Με 8 νίκες και δύο ήττες, την καλύτερη επίθεση (Μ.Ο. 27,1 γκολ ανά αγώνα) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του ομίλου (Μ.Ο. 23 γκολ ανά αγώνα). Την τρίτη της σεζόν στη Β’ Εθνική η ομάδα μας, παρά το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα (υπολείπονταν 2 αγωνιστικές) έδειξε καθ’όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ότι ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου, κατακτώντας επάξια την πρώτη θέση!
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, στο τεχνικό team και στο Δ.Σ. για αυτή τη μεγάλη αθλητική επιτυχία! Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη στην προσπάθειά μας, τους χορηγούς μας, χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε αυτό το δύσκολο στόχο! Γιορτάζουμε μαζί τους!
Το Όμορφο Ταβερνάκι, Ι.ΚΤΕΟ Δρόμος, Boutique Cafe-Bar,
To Σοκάκι, Ανδρής Squares, Cine Nafplio, Κάβα Χουντάλας, Argento, Sfera FM, Triantou Acounting, Kallianos Real Estate, Hotelist

Ξεχωριστά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Handball και της ομάδας μας, των οποίων η παρουσία και η ενίσχυση ήταν συγκινητική, σε κάθε αγώνα μας στο Ναύπλιο!

Προπονητής στην ανδρική ομάδα είναι ο Γιώργος Βλασερός, και στη γυναικεία ο Νίκος Ρουμελιώτης. Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Γιώργος Καλλιάνος.