Προχωράει ένα βήμα παρακάτω ο πρόεδρος του Ερμή Κιβερίου.

Ο Θάνος Νταβέλος, ιατρός με ειδικότητα και μεταπτυχιακές σπουδές στον ευρύτερο τομέα της δημόσιας υγείας, σε προσωπική ανάρτηση του, απευθύνει έκκληση στις τοπικές ενώσεις σωματείων της Αργολίδας για την άμεση αναστολή των πρωταθλημάτων όλων των αθλημάτων συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου. Κάτι που οφείλει ΑΜΕΣΑ να ακούσει και να εξετάσει ενδελεχώς η ΕΠΣ Αργολίδας αλλά και οι διοργανώτριες αρχές όλων των άλλων αθλημάτων. 

Η ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Την ώρα που έχουμε επίσημη κήρυξη πανδημίας από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και η χώρα λειτουργεί υπό εξαιρετικά έκτακτα μέτρα που περιλαμβάνουν κλείσιμο σχολείων και ακύρωση χειρουργείων, θεωρώ παντελώς ανεύθυνο να συνεχίζονται τα τοπικά πρωταθλήματα ακόμα και χωρίς φιλάθλους. Με τη συνέχιση των πρωταθλημάτων εκθέτουμε σε δυνητική λοίμωξη τους αθλητές τόσο λόγω της μεταξύ τους επαφής όσο και με το να συγχρωτίζονται σε μικρά συνήθως αποδυτήρια.

 

Από τη θέση του προέδρου του Ερμή Κιβερίου, κυρίως όμως με την ιδιότητα του ιατρού με ειδικότητα και μεταπτυχιακές σπουδές στον ευρύτερο τομέα της δημόσιας υγείας, κάνω έκκληση στις τοπικές ενώσεις σωματείων της Αργολίδας για την άμεση αναστολή των πρωταθλημάτων όλων των αθλημάτων συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου.

 

Πρέπει να ληφθούν όλα τα προληπτικά μέτρα τώρα που είναι ακόμα νωρίς, τώρα που είναι ακόμα τα πράγματα σε σχετικό έλεγχο, ώστε να καθυστερήσει η εξάπλωση αυτού του επικίνδυνου ιού και να προστατευτούν κυρίως οι ηλικιωμένοι και οι συμπολίτες μας με χρόνια προβλήματα υγείας. Το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μας, μέχρι να το καταλάβει πλήρως η κεντρική κυβέρνηση ας παρθεί άμεσα απόφαση σε τοπικό επίπεδο.