Επίσκεψη από αντιπροσωπία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ και της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δόκτωρ Μουσταφά Χασάν, δέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Θέμα της επισκέψεως η μεταφορά της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ αλλά και η διοργάνωση μεγάλων αθλητικών events στο Ναύπλιο και γενικότερα την Αργολίδα.

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Dr.Mustafa Hasan τόνισε το μεγάλο του ενδιαφέρον για τη περιοχή αλλά και τον ενθουσιασμό του για το κλίμα που συνάντησε στην επαφή του με τον κ.Κωστούρο αφού ο Δήμαρχος Ναυπλιέων λόγω του γνωστικού του αντικειμένου, γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα θέματα του αθλητισμού.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αφού καλωσόρισε την αντιπροσωπία, μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Δήμος Ναυπλιέων αλλά και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε τι αναπτυξιακό για το άθλημα και τον τόπο και φυσικά πως η πόλη του Ναυπλίου και ο Δήμος είναι έτοιμοι για την διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων αλλά και την υποδοχή της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας κ.ΖόρανΡαντόϊσιτς, στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής το Σάββατο 22/02/2020 θα καθορίσει όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις οι οποίες και θα διαβιβαστούν στον Δήμαρχο Ναυπλιέωνκ.Κωστούρο για να μπορέσει να ετοιμαστεί ολοκληρωμένη πρόταση προς την Μεσογειακή Συνομοσπονδία και για την έδρα αλλά και για τα events .

Την τελική απόφαση θα λάβει το κογκρέσο της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας στην επόμενη συνεδρίαση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν πέραν του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, o Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Λέτζος, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δόκτωρ Μουσταφά Χασάν, ο πρόεδρος της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Ζόραν Ραντόϊσιτς, ο πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, ο Λέκτορας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γκι Πετιτζερά, ο πρόεδρος της τοπικής ομοσπονδίας ΟΧΕ και μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, ο Γ.Γ. της ΟΧΕ και της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Κώστας Σταματιάδης, ο Δ/ντής διοργάνωσης Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων  2021 Παναγιώτης Τραϊκόγλου και ο υπεύθυνος ανάπτυξης της ΟΧΕ Γιώργος Κρανάκης.