Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2020 παρέθεσε σήμερα στην Αθήνα Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παρουσία αθλητών και όλων των Θεσμικών και Εθελοντικών Φορέων, Χορηγών που συμβάλουν στη Διοργάνωση.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτριος Κωστούρος.

Στη συνέντευξη παρευρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος,  ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος κ.α. ενώ την συντόνισε ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα Ευάγγελος Παπαποστόλου.

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2020 στηρίζει μέσα από τις παράλληλες δράσεις του τον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΖΩΗΣ «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών! Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή!».

Επίσης στηρίζει το «Γηροκομείο Ναυπλίου».

Όπως αναφέρθηκε, 60 δρομείς από 30 χώρες του εξωτερικού έχουν δηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους για το Nafplio Marathon που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, με τις συνολικές εγγραφές δρομέων να ξεπερνούν τις 5000!

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκαν τα προγράμματα επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της περιοχής, που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο την μαγευτική πόλη του Ναυπλίου μέσα από την επιτυχημένη διοργάνωση του μαραθωνίου, καθώς και οι χορηγοί που στηρίζουν το σημαντικό αυτό έργο.