Η πολύ μεγάλη χθεσινή επιτυχία του σχολικού τουρνουά χάντμπολ που διοργάνωσε ο Διομήδης, ήρθε μετά από προσεκτική προετοιμασία της εκδήλωσης όλου του προπονητικού team των Ακαδημιών, των εφόρων των τμημάτων και των εθελοντών του Συλλόγου.

Ο Αντώνης Δάσκαλος κάνει μια πρώτη αποτίμηση:

«Πραγματοποιήσαμε χτες τη γιορτή handball δημοτικών σχολείων για ηλικίες 10-12 χρόνων. Η απήχηση που είχαμε ήταν τεράστια καθώς πάνω από 300 παιδιά αγόρια και κορίτσια έλαβαν μέρος σε αυτή τη γιορτή που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Διομήδη Άργους καθώς και του Δήμου Άργους Μυκηνών!

Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις παιδιά να έρχονται στο γήπεδο για να γνωρίσουν το άθλημα και να διασκεδάζουν με αυτό. Εμείς ως Διομήδης δίνουμε τεράστια βάση στις υποδομές του συλλόγου και προσπαθούμε με τέτοιες ενέργειες να φέρουμε όλο και περισσότερα παιδιά στο άθλημα μας και στο σύλλογο. Ένα γήπεδο ασφυκτικά γεμάτο από παιδιά που ανυπομονούν να παίξουν είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τους προπονητές, τους παίχτες της ανδρικής ομάδας του Διομήδη καθώς και των ηλικιακών κατηγοριών για τη πολύτιμη βοήθεια τους, τον Ερυθρό Σταυρό, τους χορηγούς μας και φυσικά το δήμο Άργους Μυκηνών και τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Καμπόσο που βρίσκεται δίπλα στο σύλλογο και σε ανδρικό επίπεδο αλλά και σε τέτοιου είδους προσπάθειες!»