Διομήδης…εξπρές μέσα στο 2020 πέρασε νικηφόρα και από την Νίκαια.

Για την 15η αγωνιστική της Handball Premier επικράτησε 32-25 του Άρης Νίκαιας (ημίχρονο 16-11) και βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Αερωπό (10 νίκες- 5 ήττες).

Οι “Λύκοι” ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ με 4-6 τέρματα διαφορά και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Στο  56.25 η διαφορά έφτασε και τα οκτώ γκολ (22-30, γκολ ο Μάνθος).

Στα χαρακτηριστικά του αγώνα το γεγονός ότι ο Άρης προσπάθησε δύο φορές να σκοράρει από τη μία εστία στην άλλη, καθώς αυτή του Διομήδη ήταν κενή, αλλά ο Μπόσκος το έχει απέτρεψε και τις δύο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΡΗΣ Νίκαιας (Τάκης Μελετάκος): Λαδάκης , Ταουσάνης, Γρηγοράκης, Παπαδημητρίου, Μαλανδρένιας, Ασβεστάς, Παπαδόπουλος, Κοκκοράκης, Αναστασίου, Ακερμανίδης, Κρεμμύδας, Μιμίκος, Χουρσουντιάν, Χαραλάμπους, Χρηματόπουλος, Τζουβάρας.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Γιώργος Χαλκίδης): Κρεμαστιώτης, Τσιγαρίδας, Ραντουλέσκου, Παπαντωνόπουλος, Τζίμπουλας, Μπόσκος, Λιάπης, Μάνθος, Τσάκαλος, Ντάσεβιτς, Μαρκατάτος, Λίμα, Μούγιτς, Μανασάκης, Γκολούμποβιτς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: intime