Η προώθηση παιδιών από τις Ακαδημίες είναι ένας από τους υψηλούς στόχους του Διομήδη και όλο το προπονητικό επιτελείο εργάζεται συστηματικά και μεθοδικά για την επίτευξη του. Όλα τα παιδιά ονειρεύονται να παίξουν κάποτε στην αντρική ομάδα. Το όνειρο αυτό, εδώ και μερικούς αγώνες, έχει πάρει σάρκα και οστά για τον 16χρονο Παναγιώτη Μανασάκη ένα παιδί γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών. Χτες μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρώτο του γκολ, οπότε δικαιωματικά ο λόγος στον Παναγιώτη για τις πρώτες του δηλώσεις:

«Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι γεμάτο ένταση, είχαμε πολύ πάθος και ενέργεια από την αρχή του παιχνιδιού και με εξαιρετική ψυχολογία λόγω της πρόκρισης μας στον τελικό κυπέλλου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την παρουσία μας μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Είμαι πολύ χαρούμενος διότι σημείωσα το πρώτο μου γκολ στην A1 και ευχαριστώ τους προπονητές μου που με εμπιστεύονται και τους συμπαίκτες μου για τη βοήθειά τους. Είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα διότι το ήθελα από μικρότερη ηλικία που ήμουν στα ηλικιακά τμήματα. Από μικρός ονειρευόμουν τη στιγμή που θα παίξω στην πρώτη ομάδα πόσο μάλλον τη στιγμή που θα σκόραρα. Είχα την τύχη να γίνει αυτό στο γήπεδό μας και να εισπράξω το χειροκρότημα των οπαδών μας, μοναδική στιγμή. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που έρχονται πίσω από εμένα να ζήσουν και αυτά τις ίδιες στιγμές. Καλές οι χαρές και πανηγυρισμοί όμως τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά σε καθημερινή βάση γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχει η ομάδα φέτος.»

ΔΙΟΜΗΔΗΣ – ΦΑΙΑΚΑΣ: ΜΑΝΑΣΑΚΗΣ

Η προώθηση παιδιών από τις Ακαδημίες είναι ένας από τους υψηλούς στόχους του Συλλόγου και όλο το προπονητικό team εργάζεται συστηματικά και μεθοδικά για την επίτευξη του. Όλα τα παιδιά ονειρεύονται να παίξουν κάποτε στην αντρική ομάδα. Το όνειρο αυτό, εδώ και μερικούς αγώνες, έχει πάρει σάρκα και οστά για τον 16χρονο Παναγιώτη Μανασάκη ένα παιδί γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών μας. Χτες μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρώτο του γκολ, οπότε δικαιωματικά ο λόγος στον Παναγιώτη για τις πρώτες του δηλώσεις:«Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι γεμάτο ένταση, είχαμε πολύ πάθος και ενέργεια από την αρχή του παιχνιδιού και με εξαιρετική ψυχολογία λόγω της πρόκρισης μας στον τελικό κυπέλλου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την παρουσία μας μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είμαι πολύ χαρούμενος διότι σκοράρα το πρώτο μου γκολ στην A1 και ευχαριστώ τους προπονητές μου που με εμπιστεύονται και τους συμπαίκτες μου για τη βοήθειά τους. Είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα διότι το ήθελα από μικρότερη ηλικία που ήμουν στα ηλικιακά τμήματα. Από μικρός ονειρευόμουν τη στιγμή που θα παίξω στην πρώτη ομάδα πόσο μάλλον τη στιγμή που θα σκόραρα. Είχα την τύχη να γίνει αυτό στο γήπεδό μας και να εισπράξω το χειροκρότημα των οπαδών μας, μοναδική στιγμή. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που έρχονται πίσω από εμένα να ζήσουν και αυτά τις ίδιες στιγμές. Καλές οι χαρές και πανηγυρισμοί όμως τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά σε καθημερινή βάση γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχει η ομάδα φέτος.»#diomidishc #wolfaki

Δημοσιεύτηκε από Diomidis Handball Club στις Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020