Μόλις στο 8΄ο «δαιμόνιος» σε  όλο το ματς Παπακωνσταντίνου, έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά  και «κεραυνοβόλησε» τον Καπετανάκη(1-0).

Στο 18΄φαουλ του Εσκουδέρο πέρασε σύριζα από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καπετανάκη!  Όμως προοδευτικά η Ζαχάρω πίεσε, και αφού στο 35΄ο γκολκίπερ Κύρου έπεσε στα πόδια του Φ.Παναγόπουλου και γλύτωσε το γκολ, στο 40′ από γύρισμα του Κατσιώλη ο Φ.Παναγόπουλος με γυριστό βολέ πέτυχε ένα γκολ για όσκαρ(1 -1 ).

Στην επανάληψη  η Ζαχάρω μπήκε δυνατά, και είχε δυο ανεπανάληπτες  ευκαιρίες για το 2 – 1 στο 47΄και 49΄ με τον Κανάνι. Στο 58΄η Ερμιονίδα είχε καλή στιγμή με τον σκόρερ Παπακωνσταντίνου, και στο 60΄ο Φ, Παναγόπουλος δεν πρόλαβε τη μπάλα “φάτσα” με το τέρμα.

Στο 80΄ ο διαιτητής Καζάνας  απέβαλε με αυστηρή κόκκινη κάρτα τον Καλαντζή, για μαρκάρισμα πάνω στον Εσκουδέρο, ο οποίος  αντίκρισε στην ίδια φάση,   δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε και αυτός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ: Καπετανάκης, Γκούσκος,  Κατελούζος, Τσίτσος, Καπλάνης ,  Καλαντζής , Κανάνι(λ.τρ.  57΄ Παπαδόπουλος ), Τζανέτος(80΄ Μπιμπής), Κατσιώλης(66΄ Κακολύρης),  Παναγόπουλος, Σκοζάι.

Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:  Κύρου, Παναγόπουλος, Παπαεμανουηλίδης, Καρούσης, Μπαβέλης, Μερκούρης(46’ Μερτύρης), Κοτσιαρίδης, Μπαρμπέντο, Παπακωνσταντίνου(90+΄Δεστές), Εσκουδέρο, Φερνάντεζ (85′ Μισούδης).

ΠΗΓΗ :patrisnews.com