Δηλώσεις με αφορμή την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος για δεύτερη φορά στην ιστορία του Διομήδη έκαναν στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook οι αθλητές των «Λύκων» Γιάννης Χαντέλης και Θοδωρής Μπόσκος.

Και οι δύο συμφώνησαν πως πρόκειται για μια πολύ μεγάλη στιγμή και πως πρέπει οι πανηγυρισμοί να σταματήσουν από σήμερα και η ομάδα να συγκεντρωθεί στα παιχνίδια του πρωταθλήματος πλέον.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν: «Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα της Πυλαίας , η οποία δίκαια βρέθηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου. Έδωσαν ένα πάρα πολύ καλό αγώνα παρόλο που είχαν αρκετές απουσίες. Πριν 6 χρόνια ήμουν παρών σε εκείνον το τελικό. Φέτος έχω τη τύχη να είμαι πάλι παρών σε αυτό το θεσμό και ανυπομονώ να ζήσω και πάλι αυτό το υπέροχο κλίμα. Η ομάδα έχει πολύ καλή ψυχολογία, έχει πάθος και ενέργεια αλλά πάνω από όλα έχει φανταστικό κοινό! Όλους όσους βρεθήκατε στο γήπεδο χτες σας ευχαριστώ θερμά για την ακούραστη υποστήριξη σας και εγώ και όλα τα παιδιά! Στο τελικό έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πολύ δυνατή ομάδα της ΑΕΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα δώσουμε όλα. Είναι ένας τελικός που κανένας δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε το 100% μας!
Η χαρά και οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στον τελικό όμως κόπασαν από σήμερα το πρωί. Αρχίζουμε την προετοιμασία μας για τον σημαντικό αγώνα Πρωταθλήματος την Κυριακή στο γήπεδό μας με τον Φαίακα. Το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα τώρα και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο απωλειών που θα μας απομακρύνουν από τον υψηλό στόχο που έχουμε και σε αυτό το θεσμό. Θα ετοιμαστούμε και θα εμφανιστούμε έτσι όπως μας έχει συνηθίσει ο κόσμος να είναι σίγουροι όλοι!», σχολίασε ο Γιάνννης Χαντέλης.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που καταφέραμε να πάμε στον τελικό. Όσο για το παιχνίδι θέλουμε να το ξεχάσουμε γιατί κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Οι πανηγυρισμοί τελειώνουν γιατί την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και θέλουμε όλο τον κόσμο μας να είναι στο πλευρό μας για να είναι ο όγδοος παίκτης μας όπως και σήμερα, ώστε να πάρουμε όλοι μαζί το παιχνίδι και να το πανηγυρίσουμε ξανά παρέα.!», ανέφερε ο Θοδωρής Μπόσκος.