Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα του Πολυνίκη στο Καματερό.

Σε ένα πολύ δυνατό αλλά όμορφο παιχνίδι, με πολλές εναλλαγές στο σκορ, η ομάδα μας άντεξε για 50 λεπτά, στα οποία διεκδικούσε με αξιώσεις τη νίκη.

Οι σοβαρές απουσίες, τα σοβαρά διαιτητικά λάθη από το δίδυμο των διαιτητών της αναμέτρησης, τα οποία δεν δικαιολογούνται βάση της εμπειρίας τους, αλλά και τα τέσσερα χαμένα πέναλτι, δεν έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα μας να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Σημειωτέον ότι ο Αρσενόπουλος έπαιζε με 2 δίλεπτα από το 11ο λεπτό (το δεύτερο, για λάθος έξοδο από τη γραμμή των αλλαγών κατά την έξοδό του στο πρώτο δίλεπτο) και ο Μουζακιώτης δέχτηκε το 2ο δίλεπτο, στο 2ο λεπτό του Β’ ημιχρόνου, σε φάση που σχεδόν δεν έχει επαφή με τον αντίπαλο επιθετικό.

Όταν έχεις τρεις βασικές απουσίες και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο παίζεις με τους δύο καλύτερους αμυντικούς σου, φορτωμένους με δύο δίλεπτα, σίγουρα δεν μπορείς να παίξεις την άμυνα που θέλεις και μπορείς.

Παρ’ολες τις αντιξοότητες όμως, τα παιδιά πάλεψαν στην άμυνα, έτρεξαν σωστά, είχαν καλές επιλογές στην επίθεση έως το 50′ και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!

Συγχαρητήρια επίσης στην ομάδα του Λεωνίδα για την απόδοση και τη νίκη τους.

Τα σχόλιά μας περί διαιτησίας, δεν μειώνουν την αξία της νίκης τους, μιας και είναι μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα!

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας παραμένει στο στόχο της πρώτης θέσης του ομίλου, μιας και στα εναπομείναντα επτά παιχνίδια, παίζουμε στο Ναύπλιο τα πέντε.

Προηγήθηκε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με τέσσερα παιχνίδια εκτός και ένα εντός.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Αγ. Αναργύρων-ΓΑΣ Ναυπλίου ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ: 3-3, 3-3, 5-4, 6-6, 8-8, 10-11 (ημίχρονο) 10-13, 15-13, 16-16, 19-17, 20-17, 24-17(τελικό)

ΛΕΩΝΙΔΑΣ:Κουσκουλιάνος 5, Παράσχης 5, Λουκιδέλης 2, Παπαδάκης 3, Αργυριάδης, Δημουλίνος, Γαρίδας, Τσέλος 2, Καραμαγκέλας, Σοφικίτης, Γαραντωνάκης 1, Γκίκας 1, Οικονομίδης, Θάνος 2, Μαραγκάκης 2, Ζωγραφίδης 1.

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ: Συντρίκος, Παππάς 3, Παπαδόπουλος 2, Ρόντος 3, Κόκκινος 1, Αρσενόπουλος 4, Καραφωτιάς, Μιχαλάκης, Μουζακιώτης, Αρζόγλου, Αντωνόπουλος, Τοπάλης, Τσεχαγιάς 4, Κόσυβας.