Ο Δημήτρης Μπατάκος είναι από αργά χθες το βράδυ ο νέος τεχνικός στον Παναργειακό.

Ο πρώην παίκτης της ομάδας που κάνει καριέρα προπονητή τα τελευταία χρόνια, βρισκόταν στον πάγκο των Σπετσών (0-0 με τον Αστέρα Δρεπάνου την περασμένη Κυριακή) από όπου λύθηκε το συμβόλαιο και ανέλαβε τους “λύκους” σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση που βρίσκονται.

Ένας ποδοσφαιριστής-σύμβολο “για τον Παναργειακό προστίθεται ξανά στην ιστορία της ομάδας, αυτή την φορά αναλαμβάνοντας το τιμόνι της σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ

Ένας παίχτης σύμβολο “για τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ προστίθεται ξανά στην ιστορία της ομάδας μας , αυτή την φορά αναλαμβάνοντας το τιμόνι της σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της.

ΤΟΥ ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ !!!

“ΑΡΧΗΓΕ” ΔΗΜΉΤΡΗ ΜΠΑΤΑΚΟ ,ΚΑΛΩΣ ΉΡΘΕΣ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΟΥ… !!!

ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΣΠΕΤΣΩΝ

Μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Δρεπάνου ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Μπατάκος, δήλωσε την αποχώρηση του από την Μπουμπουλίνα, αφού του έγινε πρόταση να αναλάβει την ομάδα του Παναργειακού την οποία και αποδέχθηκε.
Έτσι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια ήταν συναισθηματικά έντονα φορτισμένο λόγο αυτής της εξέλιξης.
Ο αρχηγός της ομάδας Θεοδόσης Βιγκλιάρης εκ μέρους των παικτών μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον Δημήτρη Μπατάκο, και τον ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που είχαν στην τετράμηνη παραμονή του στον Σύλλογο.
Στο ίδιο πνεύμα μίλησε και ο αποχωρών προπονητής ο οποίος ευχαρίστησε όλους με όσους συνεργάστηκε.
Εκ μέρους της Διοίκησης θα ήθελα αποχαιρετώντας τον Δημήτρη να τον ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα μας, και ότι πέρα από τις επαγγελματικές σχέσεις που ήταν εξαιρετικές, αυτό που μένει στο τέλος είναι η εκτίμηση, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη πού προέκυψε από αυτή τη συνεργασία, και αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο.
Άλλωστε η εκτίμηση διαρκεί για πάντα, ενώ οι επαγγελματικές συνεργασίες έχουν ημερομηνία λήξης.
Σου ευχόμαστε στη νέα σου ομάδα καλή επιτυχία και σε ευχαριστούμε.

Α.Ο.ΣΠΕΤΣΩΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ