Ολοκληρώθηκε η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών (γεν.2001) για τη φετινή σεζόν.

Αν και η ομάδα δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση, ο στόχος μας επιτεύχθηκε απόλυτα. Όντας η πιο νεανική ηλικιακά ομάδα στην κατηγορία, θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες στους αθλητές μας.

Ειδικά σε έναν όμιλο με τόσο ποιοτικές ομάδες (Παναθηναϊκός- ΝΕ Πατρών) και την μια εκ των δύο φιναλίστ (Ν.Ο.Βουλιαγμένης) του περσινού πρωταθλήματος. Η ομάδα προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική, παίζοντας παράλληλα όμορφο και ομαδικό πόλο.

Μπράβο σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια. Αυτή ήταν και η τελευταία συμμετοχή σε ηλιακό πρωτάθλημα του παλαιότερου από την νέα φουρνιά αθλητών μας, του Βασίλη Μαλεβίτη.

Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν:

ΝΟ Ναυπλίου-ΝΟ Βουλιαγμένης 3-22
ΝΟΝαυπλίου-ΝΕ Πατρών 4-13
ΝΟ Ναυπλίου-Παναθηναϊκός 8-19

Στην αποστολή συμμετείχαν οι :
1.Μαντζούνης Νίκος
2.Χελιώτης Παναγιώτης
3.Καλτσής Δημητρής
4.Τσεμπεράς Άγγελος
5.Χριστόπουλος Δημήτρης
6.Λέκκας Ανδρέας
7.Κούτρης Γιώργος
8.Βουρλέτσης Νίκος
9.Μαλεβίτης Βασίλης
10.Σμυρνιωτάκης Σωτήρης
11.ΚωνσταντόπουλοςΠαναγιώτης
12.Λεμπέσης Κωνσταντίνος
13.Σχοινοχωρίτης Μάριος
14.Κούτρης Μιχάλης
15.Γκιόλας Άρης
16.Γκιόλας Γιάννης

Τα γκολ της ομάδας σημείωσαν οι Βασίλης Μαλεβίτης (5), Ανδρέας Λέκκας (4), Δημήτρης Χριστόπουλος (2) και οι Νίκος Βουρλέτσης, Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, Κωνσταντίνος Λεμπέσης, Σωτήρης Σμυρνιωτάκης από 1.

* Η σειρά των ονομάτων της αποστολής είναι με βάση τους αριθμούς στα σκουφάκια των αθλητών μας, με τα οποία αγωνίστηκαν.