Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Ως Διομήδης θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από όλους τους φιλάθλους μας, τους γονείς και τα παιδιά των Ακαδημιών μας που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, γιατί δικαίως η ασφάλεια των παιδιών τους είναι πρωτίστης σημασίας, μπροστά στις εικόνες ντροπής που αντίκριζαν κατά τις διακοπές που έγιναν λόγω της απρόκλητης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο οπαδών των φιλοξενούμενων.

Παρόλο που η είσοδος υπεράριθμων οπαδών των φιλοξενούμενων που δημιούργησε ασφυκτικές συνθήκες στην κερκίδα ήταν απόφαση και ευθύνη άλλων, όπως και οι επαναλαμβανόμενες διακοπές εμείς οφείλουμε ένα συγνώμη στον κόσμο μας γιατί έφεραν στο γήπεδο τα παιδιά τους να απολαύσουν δύο μεγάλες ομάδες που δεν τις χωρίζει τίποτα να παίζουν όμορφο χάντμπολ και βρέθηκαν να αποχωρούν άρον άρον”.

Το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά δύο φορές (17.45, 40.12) καθώς σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, στην πρώτη διακοπή, οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο εμποδίζοντας τη διεξαγωγή του αγώνα (λόγω έλλειψης ικανού χώρου του γηπέδου, ώστε να ανέβουν στις κερκίδες).  

Στο 40.12 έγινε εκ νέου διακοπή, καθώς φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας έριξαν νερά στον αγωνιστικό χώρο και πανηγυρίζοντας εισήλθαν ξανά. Με την επέμβαση της αστυνομίας και παραγόντων του Ολυμπιακού αποκαταστάθηκε η τάξη και συνεχίστηκε η αναμέτρηση. Έξι λεπτά αργότερα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποχώρησαν οριστικά.