Ακόμα μια εξαιρετική σεζόν κάνει ο Θανάσης Τσιρόπουλος με την Κορωνίδα Κοιλάδας, η οποία βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας της Αργολίδας με 32 βαθμούς, συνεχίζοντας αήττητη στο πρωτάθλημα με συνολικά 12 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Τελευταίο «θύμα» της ομάδας του γνωστού μας από τα Αχαϊκά γήπεδα Θ. Τσιρόπουλου ήταν ο ΑΟ Χώνικα 2015, την οποία η Κορωνίδα κέρδισε εκτός έδρας με 3-0 και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της.

Πλέον υπάρχει η διακοπή για τις εορτές των Χριστουγέννων, με το πρωτάθλημα να επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Ιανουαρίου και με ντέρμπι για την Κορωνίδα, αφού θα φιλοξενήσει τον Ερμή Κιβερίου, ο οποίος βρίσκεται στην 3η θέση και στο -7 από την ομάδα της Κοιλάδας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή της Κορωνίδας για την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του, μας δήλωσε τα εξής :

«Φέτος ο στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μόνο. Πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα να το καταφέρουμε, αφού υπάρχει εξαιρετικό κλίμα, ποιότητα και μια διοίκηση πολύ ισχυρή που είναι δίπλα και πολύ κοντά στην ομάδα, παρέχοντας της ότι χρειάζεται.

Πλέον θέλουμε να κρατήσουμε «φρέσκια» την ομάδα μέσα στις γιορτές, αφού ακολουθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Ερμή Κιβερίου το οποίο το θέλουμε οπωσδήποτε, προκειμένου να αυξήσουμε την μεταξύ μας διαφορά στο +10.

Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο».

ΠΗΓΗ: patragoal.gr