Μια ωραία κίνηση έκαναν οι άνθρωποι του HC Σαλαμίνας, αφού πριν το ματς του Κυπέλλου με τον Διομήδη τίμησαν τόσο την ομάδα του Άργους, όσο και τον Ολυμπιονίκη και νυν προπονητή της ομάδας Γιώργο Χαλκίδη για την προσφορά τους στο άθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εμπνευστές της κίνησης αυτής ήταν ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας με τεράστια καριέρα σε Ιωνικό ΝΦ και ΑΕΚ Χριστόφορος Μπακαούκας και ο υπεύθυνος της ομάδας, σπουδαίος βετεράνος χαντμπολίστας, Μπάμπης Αλαϊσκας

Τις απονομές έκαναν η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και Νήσων Βασιλική Θεοδωρακοπούλου –Μπόγρη και  ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σαλαμίνας Θανάσης Αλαϊσκας.

ΤΟ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ

Η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι όταν αναγνωρίζουν πως και εσύ έχεις βάλει το λιθαράκι σου στο να διαδοθεί και να ακουστεί το Ελληνικό Handball. Γιαυτό μας τιμά ιδιαίτερα η  κίνηση των ανθρώπων της HC Salamina απόρροια της πρωτοβουλίας δύο χαρισματικών ανθρώπων του χώρου, του Χριστόφορου Μπακαούκα και του Μπάμπη Αλαϊσκα.
Με τον Χριστόφορο υπήρξαμε απέναντι στα πολύ μεγάλα ντέρμπι τίτλων με την ΑΕΚ στο πρόσφατο παρελθόν σε όλες τις διοργανώσεις, ακόμα και σε ευρωπαϊκά ματς, αλλά πάντα μέσα στο γήπεδο και μόνο για 60 λεπτά! Μεγάλος μας αντίπαλος, χαρισματικός παίκτης και εμβληματικός ηγέτης για την ομάδα του, αλλά και μεγάλη ψυχή γεμάτος αρχές και αξίες που ποτέ δεν πρόδωσε. Ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό του είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει, εκτός από τις εξαιρετικές αθλητικές ικανότητές του και γιαυτό του αξίζει ο σεβασμός μας.
Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην HC Σαλαμίνα να συνεχίσουν με τον ίδιο εκπληκτικό ρυθμό και να συναντηθούμε ξανά αλλά αυτή τη φορά στην Handball Premier. Σας περιμένουμε με χαρά!

Ο προπονητής μας Γιώργος Χαλκίδης και ο αρχηγός μας Λευτέρης Κρεμαστιώτης θέλησαν και αυτοί να ευχαριστήσουν δημόσια για τη βράβευσή τους και δήλωσαν σχετικά:

Γιώργος Χαλκίδης
«Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή η βράβευση από μια ιστορική ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τους παλιούς μου φίλους Μπάμπη Αλαϊσκα και Χριστόφορο Μπακαούκα για την πρωτοβουλία τους και εύχομαι στην ομάδα της Σαλαμίνας να μπορέσει να μείνει ψηλά στην Α2 και του χρόνου να την έχουμε κοντά μας στην Handball Premier.»

Λευτέρης Κρεμαστιώτης
«Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Σαλαμίνας για όλη την προσπάθεια που καταβάλλουν. Ήταν πολύ φιλόξενοι όλοι τους. Ως αρχηγός θέλω να τους ευχαριστήσω εκ μέρους του Διομήδη για τη βράβευση που μας έκαναν αναγνωρίζοντας και τιμώντας και τη δική μας συνεισφορά στο άθλημα.Τους εύχομαι τα καλύτερα και να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία του χρόνου σε αγώνα για την Α1!»