Νίκησε 3-1 η Κορωνίς Κοιλάδας στην παράταση τον Αργοναύτη στην Νέα Κίο σε αγώνα για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου που σημαδεύτηκε από ένταση, συμπλοκές των παικτών και ολιγόλεπτη διακοπή από το διαιτητή Ευάγγελο Μανούχο.

Ο αγώνας διεκόπη στο 110΄ της παράτασης ενώ το σκορ ήταν 3-1 υπέρ της Κοιλάδας. Υπήρχε ήδη ένταση καθώς είχε δει την κόκκινη κάρτα ο Χαϊμάνης για φάουλ στον Αλευρά. Οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν πάντως ότι δεν υπήρξε φάουλ. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν από άλλο φάουλ στον Μπάζο ο Λιαγκρής έφυγε τρέχοντας προς τον πάγκο της Κορωνίδας και επιτέθηκε στον Καμπιώτη- υποστηρίζοντας ότι τον έβρισε. Ο Μανούχος διέκοψε για λίγα λεπτά τον αγώνα και όταν επανήλθε έδειξε την κόκκινη στον Λιαγκρή. Νέες διαμαρτυρίες του Αργοναύτη ότι έπρεπε να αντικρίσει κόκκινη και ο Σαμαράς αλλά και νωρίτερα ο Γιαννακόπουλος που είχε ήδη κίτρινη και έκανε δυνατό μαρκάρισμα στον Λιαγκρή.

Αγωνιστικά: στο 18′ ο Αϊβαλιώτης, πέτυχε το 1-0 και στο 36′ ο  Μπάζος ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο λεπτό της παράτασης ο Μπιτζής σημείωσε το 1-2 και ο ίδιος στο 108′ το 1-3.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Πνευματικός, Ασπιώτης (105′ Κουριώτης), Γατσάκος, Μπόμπος, Ευσταθίου, Λιαγκρής, Σιατερλής (65′ Σίτι), Παπαϊωάννου, Χαϊμάνης, Αϊβαλιώτης, Δριμούρας (95′ Π.Καπλατζής).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ:: Αλευράς, Παπασταύρου, Τζιέρης(110′ Παύλου), Σελλής, Γιαννακόπουλος, Μέγας (70′ Κ.Μπάζος), Παπαϊωάννου, Σαμαράς, Στ.Μπάζος (115′ Δεστές), Μπιτζής, Καμπιώτης (75′ Ελένης).