Αλλαγή έδρας στον αγώνα του Οίακα με το Παγκράτι.

Η Αθηναϊκή ομάδα ζήτησε και το αίτημα της έγινε αποδεκτό από τη διοίκηση του Οίακα, να διεξαχθεί στο Ναύπλιο ο αγώνας των δυο ομάδων που έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο στις 5μμ. Αιτία είναι το πολύ σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει με την οροφή του Μετς που χρησιμοποιεί ως έδρα η αθηναϊκή ομάδα που για αυτό το λόγο έχει από τις 2 Νοεμβρίου να αγωνιστεί σε αυτό.

Για την ιστορία, πριν από 15 ημέρες είχε παρουσιαστεί πρόβλημα , στη συνέχεια όμως το κλειστό δόθηκε προς χρήση, για να απαγορευτεί αυτή από τους μηχανικούς, οι οποίοι δεν έδωσαν άδεια για διεξαγωγή αγώνων.

Η Αθηναϊκή ομάδα δεν μπόρεσε να βρει άλλο γήπεδο στην Αττική (Καισαριανή, Στρέφη) ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει ως έδρα, και έτσι θα δώσει ακόμη ένα παιχνίδι μακριά από τη έδρα της, που είναι και ουσιαστικά η δύναμη της, αγωνιζόμενη με τον Οίακα στο Ναύπλιο.

Γήπεδο Ναυπλίου 17.00 Οίαξ Ναυπλίου-Παγκράτι Κατραχούρας-Χαλαμπαλάκης-Τσακαλογιάννης (Μαυραντζάς)

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων: 

α) ο αγώνας ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 30/11/2019 και ώρα 17.00, αντί στο ΜΕΤΣ θα διεξαχθεί στο ΚΓ Ναυπλίου, με γηπεδούχο τον ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και φιλοξενούμενο τον ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ.

β) ο αγώνας ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ- ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ για την 24η Αγωνιστική τους Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, της 28/03/2020 και ώρα 17.00, αντί στο ΚΓ Ναυπλίου, θα διεξαχθεί στο ΜΕΤΣ, με γηπεδούχο τον ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ και φιλοξενούμενο τον ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.