Απίστευτο ματς στη Ζάκυνθο με το Τσιλιβή να ισοφαρίζει κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων,ο Βερνάρδος έβγαλε πάσα “πάρε βάλε” στον Μαρούδα που από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε πανηγυρισμούς των γηπεδούχων (στο γήπεδο δεν ήταν πάντως περισσότεροι από 100 φίλαθλοι).

Το πρωτοπόρο Ναύπλιο 2017 είχε καταφέρει νωρίτερα να “γυρίσει” το ματς. Βρέθηκε να χάνει με γκολ από κεφαλιά του Γεωργίου από το 25′ αλλά στο 66′ ο Α.Διαμαντής και στο 68′ ο Καζάκος με σουτ έβαλαν την ομάδα μπροστά στο σκορ. Δυστυχώς στην τελευταία φάση του αγώνα, “πέταξε” η νίκη και έμεινε ο βαθμός της ισοπαλίας.

Και όμως, το Ναύπλιο 2017 θα μπορούσε στο 77′  και στο 80′ με τον Καζάκο να “κλειδώσει” την νίκη καθώς έχασε μεγάλες ευκαιρίες για το τρίτο γκολ. Και στο 56′ ο Καλλιμάνης είχε χάσει τετ α τετ !

Στο 22′ παραλίγο να μπει ένα απίστευτο τέρμα στο Δημοτικό Στάδιο με τον Διαμαντή Α., να κάνει τη σέντρα- σουτ, τον Μύρτα να δυσκολεύεται πολύ να διώξει και τη μπάλα που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ!

Στο 30΄ο Μαρούδας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία και στο 35′ αντίκρισε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ο τεχνικός της γηπεδούχου, Πέτρος Τσούκλης. Στο 40′ ο ΑΟ Τσιλιβή διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι σε ανατροπή του Βερνάρδου.

AO TΣΙΛΙΒH (Πέτρος Τσούκλης): Μύρτα, Μπατσής, Μανωλακάκης (70′ Παναγιωτίδης), Λιβέρης, Μούστα, Ιγκνάτ, Δεμερτζής, Γεωργίου, Μαρούδας, Υψηλός (84′ Αμαραντίδης), Βερνάρδος

NAYΠΛΙΟ 2017 (Αλέκος Μαντζούνης): Σκαφίδας, Διαμαντής I, Παναγόπουλος, Μπουκούρης, Κάπλατζης (89′ Κίτος), Μεγαρίτης, Καζάκος (+90′ Διαμαντής II), Κάπλατζης, Καλλιμάνης, Μουσταφάϊ(57′ Τριανταφύλλου), Κοτσοβός (54′ Λέρμας)

ΠΗΓΗ: ioniansports.gr