Στο 0-0 έμεινε η Κορωνίδα Κοιλάδας με τον Αργοναύτη στη έδρα της, με αποτέλεσμα να μειώσουν στους δυο βαθμούς από την κορυφή τη διαφορά ο Ερμής Κιβερίου και ο Αστέρας Δρεπανιακός που ακολουθούν ( 20 βαθμοί έναντι 18).

Είναι η δεύτερη συνεχής ισοπαλία για την πρωτοπόρο (2-2 με τον Φοίνικα στην Νέα Επίδαυρο πριν μια εβδομάδα) μετά από έξι σερί νίκες. Από την Κορωνίδα απουσίαζαν σήμερα οι τιμωρημένοι Παπαϊωάννου, Καρανάσιος και ο Κώστας Μπάζος ο οποίος έχει πάει στην Ρόδο όπου υπηρετεί για να πάρει το απολυτήριο του .

Επιτυχία βεβαίως για την ομάδα της Νέας Κίου που πήρε βαθμό σε μια πολύ δύσκολη έδρα από την πρωτοπόρο της κατηγορίας.

Ο διαιτητής Δρούζας έδειξε εννέα κίτρινες κάρτες.

ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ (Α.Τσιρόπουλος): Αλευράς, Μπάζος, Αμπντουραχμάνε, Σελλής, Γιαννακόπουλος, Μέγας (86′ Λάμπρου), Σαμαράς, Μπιτζής, Τζιέρης, Παπασταύρου, Καμπιώτης (77′ Ελένης).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Π.Κάπλατζης): Πνευματικός, Ασπιώτης, Ευσταθίου, Μπόμπος, Γατσάκος, Παπαϊωάννου, Λιαγκρής, Σακερλής (66′ Χαϊμάνης), Σούλ (82′ Λιαγκριδώνης), Αϊβαλιώτης (90′ Κάπλατζης), “Ράφα” Δριμούρας (90′ Βασιλειάδης).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ 1-1 (75′ Μοντενέγκρο-25′ Μπροδήμας)

ΑΟ ΧΩΝΙΚΑ 2015 – ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 0-1 (77′ Κουτσοδήμος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΣΠΕΤΣΕΣ 0-2 (35’Λαζάρου, 60′ Βασιλείου)

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 3-2 (56′ Καλύβας, 68′, 81′ Μπουρίκας- 19′ Μπέλμπα, 51′ Πεβερέτος), κόκκινη κάρτα στο 72′ ο Σταματέλος (δυο κίτρινες, Τροιζηνιακός).

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ 1-3 (32′ Ταμπουράκης- 15′ Τσαούσης, 33′ Μπαχέρ, 86′ Δημγκιόκα)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ 3-2 (7′, 36′, 42′ Ταραντίλης- 26′ Ζώρας, 74′ Δεϊμέζης)

ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ- ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 0-0

Σύσσωμη η οικογένεια της Κορωνίδας Κοιλάδας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλο το φίλαθλο κόσμο που ανταποκρίθηκε σήμερα στο κάλεσμά μας και όχι μόνο ήρθε στο γήπεδο , αλλά βοήθησε και συνεισέφερε σημαντικά ώστε να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό για τον αγώνα ζωής που δίνει η μικρή μας αυμπατριώτισσα Μιχαέλα.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι 1.200€ και θα κατατεθεί αύριο στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας.
Ευχόμαστε καλή ανάρρωση , σύντομα περαστικά και κουράγιο στους οικείους της.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ αρχείου