Στο ντεμπούτο του Γιώργου Χαλκίδη στον πάγκο του Διομήδη, οι “Λύκοι” ηττήθηκαν στην Έδεσσα από τον Αερωπό με 28-25 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Ο Διομήδης προηγήθηκε 1-0 και 2-1 αλλά ο Αερωπός πήρε το προβάδισμα γρήγορα και το κράτησε σε όλο τον αγώνα: 5-2, 6-3, 9-5, 11-6, 14-9 και ημίχρονο 14-12.

Στην επανάληψη 19-14, 19-16 στο 43:15 που ο Διομήδης κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γκολούμποβιτς, τον νίκησε όμως ο Μπάρμπας. Και αντί να γίνει το 19-17 έγινε γρήγορα σχετικά το 23-16. Η συνέχεια: 25-22, 26-23, 28-25.

Το σχόλιο της διοίκησης του ΔΙΟΜΗΔΗ στο F/B

Πάλεψαν από την αρχή, ακόμα και όταν έμειναν 5 και 6 γκολ πίσω συνέχισαν την προσπάθεια και αυτό είναι το ζητούμενο σε πρώτη φάση. Να τα δίνουν όλα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Υπομονή και πολλή δουλειά. Θαύματα σε δυο ημέρες δε γίνονται. Μετά από σχεδόν ένα μήνα το Σάββατο 16/11, στον εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό, θα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε κοντά στους Λύκους και να τους στηρίξουμε με την παρουσία μας και το χειροκρότημα μας.
Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Ο αγώνας αμαυρώθηκε από επεισόδια μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, στο τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, οι διαιτητές Δελόγλου και Θεοδοσίου κράτησαν τα δελτία των Μισαηλίδη, Μαυροδουλάκη και Βαφείδη από τον Αερωπό, καθώς και των Μπόσκου, Μαρκατάτου από τον Διομήδη. Αυτό σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι αθλητές θα χάσουν τον επόμενο αγώνα των ομάδων τους, αλλά και ότι κινδυνεύουν με επιπλέον τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή.

Αναλυτικά όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα: «Με την λήξη του αγώνα ο αθλητής της Α ομάδας, Μισαηλίδης Φώτιος και ο αθλητής της Β’ ομάδας, Μπόσκος Θεόδωρος, συνεπλάκησαν σπρώχνοντας βίαια ο ένας τον άλλον. Στη συνέχεια, ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των αντίπαλων παικτών σπρώχνοντας και βρίζοντας. Συγκεκριμένα, οι αθλητές της Α’ ομάδας, Μαυροδουλάκης Σταύρος, Βαφείδης Πέτρος, καθώς και ο αθλητής της Β’ ομάδας, Μαρκατάτος Γεώργιος (…), σπρώχτηκαν και εξυβρίστηκαν. Το συμβάν έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων. Τα δελτία όλων των παραπάνω αθλητών κρατήθηκαν σύμφωνα με τον κανονισμό (άρθρο 8:6)».

ΑΕΡΩΠΟΣ (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας, Μαυροδουλάκης, Γάτσης, Μουμτσιδέλης, Κράλλης 3, Θεοδωρόπουλος 1, Δημάκης 3, Μπάρμπας, Βαφείδης 1, Μισαηλίδης 8, Αποστολίδης 2, Κυριακού 4, Ρόμπης-Σάτσκος, Ρότζιος, Καουέ 6.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Χαλκίδης): Τζίμπουλας 2, Μαρκατάτος 1, Κρεμαστιώτης, Τσιγαρίδας, Ραντουλέσκου, Τσάκαλος, Παπαντωνόπουλος, Ντάσεβιτς, Σμυρνιώτης, Μανασάκης, Μπόσκος 7, Χαντέλης, Ξαγοράρης, Μάνθος 3, Λίμα 5, Γκολούμποβιτς 7.

Διαιτητές: Δελόγλου – Θεοδοσίου, Δίλεπτα: 4-5, Πέναλτι: 2/2-2/3

-ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ e-handball.gr

ΒΑΣΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ αρχείου