Τον ένα από τους δύο αγώνες που αναβλήθηκαν θα δώσει αύριο ο Οίακας που θα παίξει στην Ελευθερούπολη με την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ. Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς σε αντίθεση με την Ελευθερούπολη που δίνει δεύτερο συνεχόμενο εντός, Ο κώουτς Χάρης Κουλουριώτης και ο Αβραάμ Καλλινικίδης, τόνισαν:

Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα πολύ καλό σύνολο. Η Ελευθερούπολη παίζει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στην έδρα της που απ’όσο γνωρίζουμε το γήπεδο γεμίζει και ο κόσμος δημιουργεί μια πραγματικά δυνατή έδρα. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το πετύχουμε. Κλειδί είναι να μείνουμε ενωμένοι για 40 λεπτά και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο ματς.

Δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα σε 4 μέρες. Ιδιαίτερες συνθήκες προετοιμασίας, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε. Θα βρεθούμε απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από μια μεγάλη νίκη και θα έχει ενθουσιασμό και την βοήθεια του κόσμου. Ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα πρέπει να μπούμε διπλά συγκεντρωμένοινα ελέγξουμε τον ρυθμό, τα συναισθήματα και να δείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε για να διεκδικήσουμε την νίκη.

Η Βαθμολογία (Σε 5 αγώνες):

1. Απόλλων Πάτρας 9 (4-1)
————————————-

2. Αγρίνιο 8 (4-0)*
3. Ψυχικό 8 (3-2)
4. Διαγόρας Δρυοπιδέων 8 (4-0)*
5. Κόροιβος 7 (2-3)
—————————————-

6. Παγκράτι 7 (2-3)
7. Φίλιππος Βέροιας 6 (1-4)
8. Ανατόλια 6 (2-2)*
9. Χαρίλαος Τρικούπης 6 (3-0)**
10. Καρδίτσα 5 (2-1)**
———————————————
11. Οίαξ Ναυπλίου 4 (1-2)**
12. Αμύντας 4 (0-4)*
13. Τρίτων 4 (0-4)*
14. Ελευθερούπολη 4 (1-2)**

*Έχουν έναν αγώνα λιγότερο
**Έχουν δύο αγώνες λιγότερους
***Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ποινή -6 και έχει έναν αγώνα λιγότερο