Πολύ σημαντική εξέλιξη στην ομάδα χάντμπολ του Διομήδη.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα «Ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά όλων μας ανακοίνωσε κάτι ιδιαίτερα στενάχωρο. Επειδή η υγεία είναι πάνω από όλα είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την απόφασή του Αντώνη Δάσκαλου να αποσυρθεί πρόωρα από την ενεργό δράση».

Όμως η διοίκηση του Διομήδη αποφάσισε να εντάξει τον πολύ καλό αθλητή στις τάξεις του προπονητικού επιτελείου από όπου πλέον ο Δάσκαλος θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα του Άργους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ

Ο Αντώνης έδωσε τα διαπιστευτήριά του. Απέδειξε ποιός είναι και τί είναι ικανός να πετύχει. Οι σοβαροί τραυματισμοί ειδικά σε πολύ νεαρή ηλικία χτυπούν το σώμα, όχι όμως την ψυχή και τη θέληση ενός γεννημένου μαχητή. Και ο δικός μας Αντώνης έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι παλικάρι.
Είναι ευτυχία για μια ομάδα να διαθέτει αθλητές με ήθος και αρχές, που θα εμπνέουν και τα νέα παιδιά αποτελώντας υγιή πρότυπα γι’ αυτά. Άλλωστε είναι ένα από τα βασικά κριτήρια για να βάλει κάποιος το Λύκο στο στήθος του. Δικαιωθήκαμε απόλυτα με την επιλογή του Αντώνη. Τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα του, δίνοντας τα πάντα σε κάθε αγώνα ενώ παράλληλα μεταλαμπάδευε τις γνώσεις του στα μικρά Λυκάκια, ότι καλύτερο γι’ αυτά να τα καθοδηγεί ένας ταλαντούχος άνθρωπος σαν τον Αντώνη με υψηλές ηθικές αξίες.
Η υψωμένη γροθιά και το βλέμμα γεμάτο πάθος και πείσμα ήταν το χαρακτηριστικό του. Μας λυπεί που δε θα το βλέπουμε πλέον μέσα από τις αγωνιστικές γραμμές αλλά δε θα το χάσουμε. Έτσι είναι η ζωή, γεμάτη χαρμολύπες. Θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε από τους πάγκους αφού εκτός της θέσης του στις Ακαδημίες αναλαμβάνει και τη θέση του βοηθού προπονητή στην αντρική ομάδα.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον assistant coach μας Αντώνη Δάσκαλο.
Κέρδισες με το σπαθί σου το δικαίωμα να ειπωθεί και για σένα.
ONCE A WOLF ALWAYS A WOLF

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

»Με μεγάλη μου λύπη και στεναχώρια ανακοινώνω την απόφαση μου να αποχωρήσω από εν ενεργεία αθλητής. Δυστυχώς υπάρχουν περιπτώσεις στη ζωή που η καρδιά θέλει και το κορμί δεν την αφήνει! Τα τελευταία δύο χρόνια υπερέβαλλα εαυτό, ύστερα από δύο χειρουργεία στο ίδιο γόνατο και σε συνδυασμό με άλλα δύο χειρουργεία στο άλλο γόνατο στο παρελθόν, αλλά έφτασα στο σημείο το κορμί μου να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στην ένταση και στην εργατικότητα που χρειάζεται το άθλημα μας. Έτσι σκεπτόμενος πάνω απ’ όλα την υγεία μου κι αφού εξάντλησα όλα τα περιθώρια που υπήρχαν παίρνω την απόφαση στα 26 μου να σταματήσω από αθλητής της χειροσφαίρισης! Αν και είμαι από Βέροια, μεγαλωμένος και ανδρωμένος στην ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, αγωνίζομαι τα τελευταία 4 χρόνια στην ομάδα του Διομήδη Άργους! Οι άνθρωποι της διοίκησης σεβάστηκαν την απόφαση μου και με ενέταξαν απευθείας στο προπονητικό δυναμικό της ομάδος! Το ωραιότερο παραμύθι της ζωής μου τελειώνει εδώ και ευελπιστώ να ξεκινήσει ένα άλλο καινούριο! Ευχαριστώ!