Τα αθλητικά σωματεία του Choy Lee Fut Kung-fu ανακοινώνουν τη διεξαγωγή για 13η συνεχόμενη χρονιά του Παλαμήδειου Πρωταθλήματος στο Ναύπλιο, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για ένα τουρνουά μαχητικών αθλημάτων που έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη μας.

Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού ΚουνγκΦού, της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Κικ Μποξινγκ και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δ. Ναυπλίου.

Ορισμένα σημαντικά στοιχεία που αφορούν τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι τα εξής:

  • Λαμβάνοντας υπόψιν τη συμμετοχή των προηγούμενων ετών, αναμένεται φέτος η συμμετοχή πάνω από 500 αθλητών από όλη την Ελλάδα – ενδεικτικά αναφέρουμε τις συμμετοχές σχολών και αθλητών από Κρήτη, Πάτρα, Θεσσαλονίκη Γιάννενα, Αγρίνιο Αθήνα, Σύρο, Ρόδο κ.α).
  • Αξίζει να τονιστεί ιδιαίτερα η συμμετοχή αθλητών από το εξωτερικό (Ρουμανία, Πορτογαλία και την Σερβία) που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.
  • Το διήμερο του πρωταθλήματος αναμένεται να βρεθούν στην πόλη μας περί τους δύο χιλιάδες θεατές και φίλους των μαχητικών αθλημάτων, γεγονός που θα ευνοήσει σημαντικά τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη πόλη μας, τονώνοντας την τοπική αγορά.

Ιδιαίτερα σημασία έχει το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του διημέρου διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα υπάρχουν επίσης και παράλληλες εκδηλώσεις σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας (Δεσμοί Αίματος) και το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ). Το ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή”, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη και βασιζόμενο στην αρχή του εθελοντισμού, επιδεικνύει σημαντικό έργο στην εύρεση συμβατών εθελοντών δοτών για τους ασθενείς που χρειάζονται άμεσα μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και φίλους, που εδώ και 13 χρόνια συνεχίζουν να βοηθούν και να στηρίζουν έμπρακτα το πρωτάθλημά μας.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε όλους στο 13ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα, σε ένα άρτια οργανωμένο διήμερο αθλητισμού και ευγενούς άμιλλας!

Εκ μέρους της Διοργάνωσης,

Λαμπάδας Θεόδωρος