Στο Μαίναλο θα διεξαχθεί το διήμερο 8 με 9 Φεβρουαρίου 2020 το πανελλήνιο πρωτάθλημα snow volley (σνόου βόλεϊ), το οποίο συνδιοργανώνει και στηρίζει οικονομικά η Περιφέρεια Πελοποννήσου, από κοινού με την ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης).

Την συνδιοργάνωση αυτή συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη συνάντηση που είχε στην Τρίπολη με τον γενικό γραμματέα της ΕΟΠΕ Νεκτάριο Χαλβατζή, τον γενικό της διευθυντή και αρμόδιο του μπιτς βόλεϊ Αλέκο Παρασκευόπουλο, καθώς και τον διαχειριστή του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου Θοδωρή Χρονόπουλο.

Η διοργάνωση αυτή, όπως τόνισαν τα στελέχη της Ομοσπονδίας, προσελκύει σημαντικό αριθμό ανθρώπων, αθλητών, αλλά και θεατών, και αναμένεται ότι θα συμβάλλει στην περαιτέρω προβολή του Μαινάλου, αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου γενικότερα.

Από την πλευρά του, ο Π. Νίκας δεσμεύτηκε ότι πέρα από την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας, η τελευταία θα προβεί και σε εργασίες για την βελτίωση πρόσβασης προς το χιονοδρομικό κέντρο, τόσο από την Τρίπολη, όσο και από τη Βυτίνα.