Έπαιξε στην Ελλάδα για μία τετραετία (2011-2015) και κατέκτησε με τον Διομήδη Άργους δύο πρωταθλήματα Ελλάδος (2012, 2014), αλλά και το Τσάλεντζ Καπ (2012).

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Κύπρου Χριστόφορος Νούγκοβιτς, παρότι λείπει πλέον χρόνια από την Ελλάδα, δεν ξεχνάει ούτε τον Διομήδη, ούτε τους παλιούς του συμπαίκτες.

Μάλιστα εμφανίστηκε στην προπόνηση της Κύπρου με επετειακή φανέλα των για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος, αλλά και την εμφάνιση που φορούσε στους «Λύκους».

Ο 30χρονος τερματοφύλακας από τους κορυφαίους αθλητές που ανέδειξε το Κυπριακό χάντμπολ, μίλησε στο e-handball.gr για τον αγώνα Κύπρος- Ελλάδα (Προκριματικά Παγκοσμίου 2021).

«Βλέπουμε γνώριμα πρόσωπα. Με τα μισά από τα παιδιά της Ελλάδας έχω παίξει συμπαίκτης, με τα άλλα μισά ο Ιούλιος (Αργυρού), ο Γιάννη Αρβανίτης ήταν προπονητής μας. Είμαστε χαρούμενοι που θα ακουστεί μία φορά ο Εθνικός μας ύμνος, πάντα το λέω αυτό όταν παίζουμε με την Ελλάδα. Θα είναι ένα καλό ματς, εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, το ίδιο και η Ελλάδα και εύχομαι να επικρατήσει ο καλύτερος».