Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Παναργειακό καθώς στη θέση του προπονητή Τόμυ Κίκιλη που αποτελεί παρελθόν η διοίκηση των «λύκων» πήρε τον Νίκο Καρούλια.

Αμέσως μετά τον αγώνα με το Διαβολίτσι ο Κίκιλης υπέβαλε την παραίτηση του αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ισοπαλία στο συγκεκριμένο αγώνα. Η διοίκηση την έκανε αποδεκτή. Η αλήθεια είναι ότι ο Κίκιλης πήρε στις πλάτες του μια δύσκολη αποστολή σε μια «καυτή» περίοδο για την ομάδα που ούτε προετοιμασία δεν πρόλαβε να κάνει πριν ξεκινήσει την μάχη της Γ΄Εθνικής.

Μαζί του σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να ακολουθεί και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Νίκος Ανδρής. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν αυτό σημαίνει και αποχώρηση από τη διοίκηση γενικότερα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ

«Το Δ.Σ. του Παναργειακού ανακοινώνει ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του προπονητή Τόμυ Κίκιλη, μετά τον κυριακάτικο αγώνα με το Α.Ο.Διαβολίτσι. Στο πρόσωπο του Τόμυ Κίκιλη ,η διοίκηση αναγνωρίζει  το ζήλο και την αγάπη που επέδειξε τον ενάμιση μήνα που  βρισκόταν  στο πάγκο αυτής, καθώς και τη δύσκολη χρονικά περίοδο που κλήθηκε να συγκροτήσει ομάδα ανταγωνιστική. Δυστυχώς τα ατυχή αποτελέσματα και με γνώμονα το καλό του Παναργειακού χωρίζουν οι δρόμοι μας. Τον ευχαριστούμε και θα είναι πάντοτε ένας από εμάς.»

«Ο  Παναργειακός ανακοινώνει την πρόσληψη του Νίκου Καρούλια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Νίκος Καρούλιας θα ξεκινήσει την δεύτερη θητεία του στην ομάδα του Παναργειακού από την προσεχή Δευτέρα, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Βάρδας (27/10).Την τεχνική καθοδήγηση για τον αγώνα της Κυριακής θα έχει ο Γιώργος Διαμαντής. Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Καρούλιας με τον τωρινό πρόεδρο Σταύρο Τσόδρα είχαν ξανασυνεργαστεί με θετικά αποτελέσματα και στο παρελθόν.

Νίκο Καρούλια καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια  του Παναργειακού.»

Ο Νίκος Καρούλιας

Γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1953.

Επαγγελματική καριέρα

1973-1974 ΑΕΚ
1974-1980 Απόλλων Σμύρνης
1980-1988 Παναθηναϊκός

Εθνική ομάδα

1981-1985 Ελλάδα 31

Καριέρα ποδοσφαιριστή

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΚ και την περίοδο 1973-74 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των «κιτρινόμαυρων». Την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στον Απόλλωνα Αθηνών, ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Χρήστου Αρδίζογλου, όπου και παρέμεινε για έξι χρόνια.

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του το πραγματοποίησε το καλοκαίρι του 1980 όταν μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό. Στο «τριφύλλι» αγωνίστηκε μέχρι το 1988, όταν και σε ηλικία 34 ετών κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Διακρίθηκε για το ψυχωμένο παιχνίδι του, ενώ κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν η συμμετοχή του ως βασικός στην ομάδα του Παναθηναϊκού που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου Πρωταθλητριών την περίοδο 1984-85.

Στην εθνική Ελλάδας

Αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την Ελλάδα στις 14 Οκτωβρίου 1981, στον εντός έδρας αγώνα με τη Δανία (2-3), για τα προκριματικά του Μουντιάλ 1982. Συμμετείχε συνολικά σε 31 αγώνες, επιτυγχάνοντας 1 τέρμα.

Καριέρα προπονητή

Μετά το ποδόσφαιρο ακολούθησε καριέρα προπονητή, με σημαντικότερη στιγμή του το πέρασμά του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού το 1997, ενώ έχει εργαστεί επίσης σε αρκετούς ελληνικούς αλλά και κυπριακούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων οι Αθηναϊκός, Παναργειακός, Ολυμπιακός Λευκωσίας, Ανόρθωση Αμμοχώστου (1996-97), Προοδευτική (2000), Καλλιθέα (2000-01) και Απόλλων Σμύρνης (2010-11).