Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΑΚΑ

Στον αγώνα της ομάδας μας για τη 2η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο τον «Απόλλωνα Πατρών» το Σάββατο 12/10 και ώρα 17.00 θα ισχύσουν τα εξής σχετικά με την είσοδο των φιλάθλων μας στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου.

1.Η έκδοση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στης 14:30 και θα πραγματοποιείται δίπλα από την είσοδο του κολυμβητηρίου, σε ειδικά διαμορφωμένο εκδοτήριο.

2.Η είσοδος των παιδιών ηλικίας έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη και θα κάθονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (παιδική κερκίδα πίσω από την μπασκέτα).

3.Καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη του εισιτηρίου. Γι’αυτό και καλούμε το φίλαθλο κόσμο να κρατήσει το εισιτήριο του μέχρι τη λήξη του ματς.

Σας περιμένουμε όλους στο πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας μας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας για να γίνεται για άλλη μια φορά ο 6ος παίκτης της στο καινούριο της ταξίδι στην Α2 Εθνική κατηγορία !

«Μακρής Δημήτριος: Πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, περιμένουμε τον κόσμο μας να το γεμίσει»

Πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για φέτος στο πρωτάθλημα της Α2.

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα, ανυπομονούμε για το πρώτο ματς στο Ναύπλιο και περιμένουμε τον κόσμο μας να γεμίσει το κλειστό έτσι ώστε να μας στηρίξει σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών!