Η ιστορικότερη χρονιά για τον Οίαξ Ναυπλίου ξεκινά. Για πρώτη φορά στα σαλόνια της Α2.

Ποιος δεν θα μας αμφισβητούσε αν πριν 3 χρόνια του λέγαμε ότι την περίοδο 2019-2020 θα παίζαμε στην Α2. Και όμως μέσα από πολύ αγώνα , συνεργασία, υπομονή, επιμονή, το διοικητικό συμβούλιο που είχε πάντα το εμείς πάνω από το εγώ, τα κατάφερε και έφερε την ομάδα στην Α2.  Το Ναύπλιο και ολόκληρη η περιοχή της Αργολίδας αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και ο κάθε ένας ξεχωριστά έβαλε το πετραδάκι του για να τεθούν οι σωστές βάσεις για αυτό που κανείς δεν περίμενε.

Αρχίζουμε λοιπόν, 1η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας εκτός έδρας με την ομάδα του Αμύντα , 5/10 και ώρα 17:00 ( ο αγώνας μεταδίδεται live στο διαδίκτυο).

Ευχή όλων μας να έχουμε καλή αρχή χωρίς τραυματισμούς και μετά από ένα δυνατό παιχνίδι η κάθε ομάδα να πάρει αυτό που της αναλογεί.

Καλή αγωνιστική περίοδο σε όλους. Σας θέλουμε δίπλα μας σε αυτή την δύσκολη χρονιά να μας δίνετε δύναμη και ελπίδα με την συμπαράστασή σας.

Χάρης Κουλουριώτης    –  Προπονητής

Αρχίζει το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 κάτι το οποίο αποτελεί και ιστορικό γεγονός τόσο για την ομάδα μας όσο και για την πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥ. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, τα παιδιά έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια αυτές τις 47 μέρες που είμαστε όλοι μαζί. Το πρώτο ματς είναι πολύ δύσκολο και λόγω της πρεμιέρας εκτός έδρας, αλλά και λόγω του αντιπάλου μας που αποτελεί μια διαχρονικά δυσκολοκατάβλητη ομάδα και από τις πιο έμπειρες της κατηγορίας. Αυτό που θα ήθελα να δω από τα παιδιά είναι να παλεύουν σε κάθε φάση και να αρχίσουμε να χτίζουμε βήμα βήμα μια ομάδα με σωστό χαρακτήρα. Εύχομαι σε όλους υγεία για το νέα αγωνιστική χρονιά με όμορφο μπάσκετ και γεμάτα γήπεδα.


Παπαντωνίου Δημήτριος
 – Αρχηγός

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ομάδα μας θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η πρεμιέρα μας βρίσκει να αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Αμύντα, μία ομάδα με ιστορία στην κατηγορία αυτή. Έχει ένα αξιόλογο ράστερ από παίκτες που είναι έμπειροι σε αυτήν την κατηγορία… εμείς είμαστε έτοιμοι γι’αυτήν την πρόκληση και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεκινήσουμε με το δεξί την χρονιά και να κάνουμε περήφανο τον πρόεδρό μας και όσους μας στηρίζουν…