Στο 89′ το Ναύπλιο 2017 έχανε 2-1 στο “Καπετάν Βασίλης” από το Διαβολίτσι….Μόλις τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη ήταν μπροστά με 3-2 ! Η μεγάλη ανατροπή είχε επιτευχθεί. Μια τεράστια νίκη και κορυφή για την νεοφώτιστη ομάδα του Ναυπλίου.

Το Διαβολίτσι ήταν αγκαλιά με μία μεγάλη νίκη στην πρώτη του εμφάνιση εντός έδρας αλλά έχασε.  Προηγήθηκε στο σκορ με 2-0 αλλά οι φιλοξενούμενοι του Αλέξη Μαντζούνη όπως είπαμε κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά και να πάρουν το σπουδαίο τρίποντο.

Στο 2′ κόρνερ του Λιόλιου, κεφαλιά πρώτη του Μπαστακού, σουτ Σεντεμέντε η μπάλα στα δίχτυα (1-0)

Στο 47′ κόρνερ του Φωτόπουλου από δεξιά, ο Κυριαζόπουλος με καρφωτή κεφαλιά σημειώνει το 2-0. Στο 66′ ο Σιαλμάς με σουτ μείωσε σε 2-1.

Στο 90′ ο Μουσταφάι έκανε το γέμισμα, ο Καλλιμάνης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 και στο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο πολύπειρος Σιαλμάς που χρησιμοποιήθηκε αλλαγή με φανταστική εκτέλεση φάουλ πετυχαίνει το γκολ για την φοβερή ανατροπή και το 2-3.

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Μπαστακός, Πιτσιλής, Σεντεμέντες, Τζανετέας (72′ Βιγιαφάνε), Κυριαζόπουλος, Φωτόπουλος (60′ Μέμα), Γραμματικόπουλος, Μουλιάτος (55′ Αθανασόπουλος), Λιόλιος (28′ λ.τρ. Γεωργιόπουλος).

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017: Σκαφιδάς, Διαμαντής, Κωτσοβός, Καλλιμάνης, Τριανταφύλλου (65′ Μουσταφάι), Καζάκος (82′ Τόσκα), Οντβουονγκ (57′ Σιαλμάς), Mπούκουρης, Π. Καπλατζής (57′ Χρ. Καπλατζής), Παναγόπουλος, Μεγαρίτης.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: sportstonoto