Δραματική ήταν η αναμέτρηση του Διομήδη με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη αγωνιστική της Handball Premier στο κλειστό της Νέας Κίου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη 25-24, που είναι η τρίτη συνεχόμενη στην έδρα της ομάδας του Άργους

Στο πρώτο μέρος μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα, ο ΠΑΟΚ με ένα σερί 0-3 ξέφυγε με 3-6 στο 12:00, αλλά οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και με ένα σερί 4-0 πήραν «κεφάλι’ στο σκορ με 7-6. Η αντεπίθεση του Διομήδη ξεσήκωσε την κερκίδα και η ατμόσφαιρα έγινε ακόμη πιο καυτή, όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 11-8, έχοντας πρωταγωνιστή επιθετικά τον 19χρονο πίβοτ Βασίλη Μάνθο και τον ΠΑΟΚ να μετρά έως εκείνο το σημείο 1/3 πέναλτι. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν την τελευταία λέξη στο πρώτο μέρος, καθώς έτρεξαν ένα σερί 0-4 και μπήκαν στα αποδυτήρια με διαφορά ενός τέρματος (11-12).

Με τους Κεσίδη, Πετρίδη και τον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα Μπόρις Κριούτσκοφ να είναι πολύ ουσιαστικοί στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ διατήρησε ένα μικρό προβάδισμα και έφτασε να προηγείται με 17-21 στο 48:00, δείχνοντας ότι έχει τον έλεγχο τοτυ αγώνα. Κάπου εκεί, όμως ξεκίνησε η αντεπίθεση του Διομήδη. Με ένα σερί 4-0 οι Αργίτες ισοφάρισαν σε 21-21 στο 52′. Με τις δύο ομάδες να δίνουν ομηρικές μάχες, εκείνος που ανέλαβε να ξεδιαλύνει το τοπίο ήταν ο Αποστόλης Παλάσκας.

Με ένα δικό του γκολ στο τέλος του παθητικού ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 23-25 στο 59:35 (από 23-23), ενώ προηγήθηκε και μία σπουδαία απόκρουση του Μπόρις Κριούτσκοφ σε σουτ του Ντάσεβιτς.

Ωστόσο, ο Διομήδης προσπάθησε και πάλι να ανατρέψει τα δεδομένα. Ο Λίμα μείωσε σε 24-25 και στο 59:59 οι διαιτητές έδειξαν φάουλ υπέρ του Διομήδη, όταν ο Τσέγιοβιτς έκανε λάθος γυρίζοντας τη μπάλα στον Κριούτσκοφ, που ήταν εντός της περιοχής του. Ο Λίμα, ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στο τείχος, και το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν για το πρώτο δίποντο της σεζόν.

ΠΗΓΗ: e-handball.gr