Οι 24 μαθητές και οι 2 δάσκαλοι του Δημοτικού σχολείου Αγίου Δημητρίου συμμετείχαν σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου».

Ύστερα από την προβολή βίντεο για την ιστορία του αθλητισμού και των Ολυμπιακών Αγώνων, μια έκπληξη περίμενε τους μικρούς μαθητές.Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Οίακα Ναυπλίου εμφανίστηκε στο σχολείο με μπροστάρη τον προπονητή Χ. Κουλουριώτη και τον αρχηγό Δ. Παπαντωνίου.

Αφού τα παιδιά καλωσόρισαν την 14μελή αποστολή, τους υποδέχτηκαν με πολλές ερωτήσεις και απορίες για το άθλημα του μπάσκετ, τη δουλειά ενός επαγγελματία αθλητή ή προπονητή.Στη συνέχεια, οι παίκτες της ομάδας έγιναν «ένα» με τα παιδιά, έπαιξαν μαζί τους και μοίρασαν δώρα. Αποχαιρέτησαν τους μικρούς τους φίλους με την ευχή να τους ξαναδούν ως θεατές στα γήπεδα της Α2.

Τέλος, οι μαθητές έφτιαξαν ένα τεράστιο πανό με το κεντρικό σύνθημα της ημέρας να δεσπόζει.

Οι δάσκαλοι Ν. Γαλάνης και Ν. Στρατή θα ήθελαν να ευχαριστήσουν μέσα από την καρδιά τους την ομάδα μπάσκετ του Οίακα (διοίκηση, προπονητές, παίκτες) για την τιμή που έκαναν να επισκεφτούν το σχολείο και τη χαρά που έδωσαν στους μικρούς μαθητές.