Σπουδαία εμφάνιση και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αργολίδας για τον Ηρακλή Καρυάς που παρουσιάστηκε πιο έτοιμος και επικράτησε άνετα με 3-0 της Θύελλας Σκαφιδακίου.

Η Θύελλα δεν έχει συμπληρώσει το ρόστερ της για τη φετινή σεζόν, ωστόσο ξεκίνησε καλύτερα και είχε δύο ευκαιρίες με τον Λιαγκριδώνη, σε τετ α τετ και σουτ. Ο Ηρακλής ήταν αυτός όμως που στη συνέχζεια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και άνοιξε το σκορ στο 30′ με πλασέ του Μπουμπάρη. Στο 55′ με σουτ του Θεοδοσιάδη έγινε το 2-0 και ουσιαστικά εκεί κρίθηκε το παιγνίδι. Το 3-0 πέτυχε στο 65′ ο Παπαδόπουλος ύστερα απο ενέργεια και πλασέ.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΚ. (Τρ.Μποζιονέλος): Σκλαβούνος- Σκαντζός, Μπούντρος, Παράσχος, Σελλής- Λιαγκριδώνης, Θ.Καπετάνος, Ι.Κατσικάρης (75′ Γκικόπουλος)- Θ.Λέρμας (70′ Σιαχάμης), Σ.Φουντάς, Γκανάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Απ.Κατσάς-Στ.Κωτσιόπουλος):Φατούρος- Τσαγκάρης, Σουλελές, Μαυρόγιαννης, Κυριακόπουλος (72′ Μπαρδώκας)- Δελής, Δεδεμπίλης (70′ Δαμάλας), Κουτσούκος (50′ Γ.Καραντζούλης), Μπουμπάρης, Παπαδόπουλος, Θεοδοσιάδης (60′ Σταθόπουλος).