Σχεδόν με μια ενδεκάδα παίκτες, προπονητή τον Τόμυ Κίκιλη και για τους τερματοφύλακες τον Άγγελο Κομπόση, ο Παναργειακός έκανε σήμερα στο ΔΑΚ Άργους την πρώτη του προπόνηση εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής στις 22 Σεπτεμβρίου (αρχή με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό Ζαχάρως).

Παιχνίδι που όπως και στα επόμενα δεν θα μπορεί να δηλωθεί επισήμως ως προπονητής ο κ.Κίκιλης καθώς δεν έχει το απαιτούμενο δίπλωμα. Θα το αποκτήσει προς το τέλος του χρόνου καθώς αυτό τον καιρό παρακολουθεί μαθήματα.

Από την περυσινή ομάδα έχουν μείνει οι Παιδάκης, Φασούλης, Μπλάτσος. Σήμερα προπονήθηκαν οι δυο τερματοφύλακες Λαμπρόπουλος (αγωνιζόταν στον Βλαχιώτη πέρυσι) και Μποζιονέλος (από τον Μανδραϊκό αυτός) και οι Κυριακόπουλος (από την Κ18 του Αστέρα Τρίπολης), οι αδελφοί Φλεβάρη, Μπακατσέλος,  Τζας, Βουρνάζος, Φουφούνης και Παντίσκος.

Στα διοικητικά όπως σημειώσαμε νωρίτερα, την ομάδα «τρέχουν» οι Νίκος Ανδρής και Θανάσης Τσιόδρας με τη συνδρομή και κάποιων άλλων που συστρατεύθηκαν τις τελευταίες μέρες.