Εδώ και 19 συνεχόμενα χρόνια, τα καλοκαίρια στο Κιβέρι Αργολίδας γίνεται ένα μικρό θαύμα.

Με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον Γιάννη Καρκαλάτο και υπό την αιγίδα του Ερμή Κιβερίου, η προσπάθεια μας είναι να μαζέψουμε τα παιδιά αλλά και όσους αισθάνονται παιδιά και απλά να παίξουν! Δεν είναι ο στόχος να μάθουν κάποιο άθλημα ή να γίνουν πρωταθλητές, αλλά απλά να ακούσουν τον πραγματικό ήχο της μπάλας και όχι τον εικονικό μέσα από video και playstation. Να γνωρίσουν νέους φίλους, να συνεργαστούν, να προσπαθήσουν και να διασκεδάσουν. Να κρατήσουν μοναδικές αναμνήσεις από το καλοκαίρι και να ανυπομονούν για το επόμενο. Ένα μοναδικό τουρνουά που έχει μόνο νικητές!!!

To video που ακολουθεί μας θυμίζει τι έγινε πέρσι και προαναγγέλλει τη νέα σεζόν. Πολλές παράλληλες δράσεις και συνεργασίες με κοινωφελείς οργανισμούς οι οποίες φέτος θα είναι ακόμα περισσότερες, εξελίσσονται κατά τη διάρκεια του τουρνουά, ενώ στην τελική εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο διεθνούς φήμης brand strategist, Πίτερ Οικονομίδη (στη φωτογραφία με τον πρόεδρο του Ερμή Κιβερίου, Θανάση Νταβέλο) , η γνώριμη φωνή του οποίου μας διαβεβαιώνει πως …ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!

Και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν σας περιμένουμε κοντά μας! Ας αφήσουμε λίγο τα tablet και τα smartphones και ας παίξουμε το πραγματικό παιχνίδι, σε αυτή τη μοναδική εκδήλωση μαζικού ερασιτεχνικού αθλητισμού, που πρέπει να είναι ο πρωταρχικός στόχος κάθε αθλητικού συλλόγου!

Οι εγγραφές ξεκινούν!!!!! Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο 19:00 – 21:00 στο Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου. Τα παιδιά κάτω των 18 ετών θα πρέπει να έρθουν με τους γονείς του για να κάνουν την εγγραφή. Οι αγώνες ξεκινούν την Κυριακή 30 Ιουνίου – Υπάρχει αναλυτικό πρόγραμμα διαθέσιμο για όλες τις μέρες μέχρι τους τελικούς, στις 23 Αυγούστου 2019!!! Δύο σχεδόν μήνες με καθημερινούς αγώνες για όλους, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, σόφτμπολ – επίσης πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις!!!

Εδώ και 19 συνεχόμενα χρόνια, τα καλοκαίρια στο Κιβέρι Αργολίδας γίνεται ένα μικρό θαύμα. Με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον John Karkalatos και υπό την αιγίδα του Ερμής Κιβερίου, η προσπάθεια μας είναι να μαζέψουμε τα παιδιά αλλά και όσους αισθάνονται παιδιά και απλά να παίξουν! Δεν είναι ο στόχος να μάθουν κάποιο άθλημα ή να γίνουν πρωταθλητές, αλλά απλά να ακούσουν τον πραγματικό ήχο της μπάλας και όχι τον εικονικό μέσα από video και playstation. Να γνωρίσουν νέους φίλους, να συνεργαστούν, να προσπαθήσουν και να διασκεδάσουν. Να κρατήσουν μοναδικές αναμνήσεις από το καλοκαίρι και να ανυπομονούν για το επόμενο. Ένα μοναδικό τουρνουά που έχει μόνο νικητές!!! To video που ακολουθεί μας θυμίζει τι έγινε πέρσι και προαναγγέλλει τη νέα σεζόν. Πολλές παράλληλες δράσεις και συνεργασίες με κοινωφελείς οργανισμούς οι οποίες φέτος θα είναι ακόμα περισσότερες, εξελίσσονται κατά τη διάρκεια του τουρνουά, ενώ στην τελική εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο διεθνούς φήμης brand strategist Peter Economides , η γνώριμη φωνή του οποίου μας διαβεβαιώνει πως …ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! Και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν σας περιμένουμε κοντά μας! Ας αφήσουμε λίγο τα tablet και τα smartphones και ας παίξουμε το πραγματικό παιχνίδι, σε αυτή τη μοναδική εκδήλωση μαζικού ερασιτεχνικού αθλητισμού, που πρέπει να είναι ο πρωταρχικός στόχος κάθε αθλητικού συλλόγου! Οι εγγραφές ξεκινούν στις 28 & 29/6 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου – το τουρνουά ξεκινά στις 30/6 και ολοκληρώνεται στις 23/8!

Δημοσιεύτηκε από Thanos Ntavelos στις Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019