Ηεθνική μας ομάδα στίβου θα επιστρέψει στο στάδιο της Dynamo, την Τρίτη (25/6) προκειμένου να συμμετάσχει στα ρεπεσάζ μέσα από τα οποία θα διεκδικήσει την πρόκριση της στον ημιτελικό της Τετάρτη, στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ.

Ανάμεσα στις αθλήτριες και η Ελπίδα Καρκαλάτου που μαζί με τους Πάνος Τριβυζάς,Δέσποινα Μουρτά και Ανττώνης Αλεξανδρίδης θα τρέξουν στην 4χ400μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ).

Στη διαδικασία μετέχουν 18 ομάδες χωρισμένες σε τρία γκρουπ και από αυτές η έξι θα συνεχίσουν στον ημιτελικό. Η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο πρώτο γκρουπ και για να προκριθεί στον ημιτελικό θα πρέπει να βρεθεί στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου της, αφού για το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο θα πάρουν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο.

Στον όμιλο της Ελλάδα θα συμμετάσχουν ακόμη αθλητές και αθλήτριες από τις εξής χώρες: Σλοβακία, Ιταλία, Πολωνία, Λετονία και Ελβετία. Όπως και στον πρώτο γύρο οι αθλητές μέσα σε ένα 2ώρο θα συμμετάσχουν στο σύνολο των αγωνισμάτων με στόχο τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών.

  • Παρακολουθήστε λοιπόν αύριο στις 2:15 από την ΕΡΤ την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στίβου, να περάσει στον ημιτελικό της Τετάρτης.