Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Αριστέας Άργους στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΠΣ Αργολίδας.

Στον τελικό που διεξήχθη στο Λυγουριό η ομάδα του Άργους με προπονητές τον Αποστόλη Κατσά και Νίκο Μπουκάρα νίκησε 6-1 την ομάδα του Ατρόμητου Παναριτίου με προπονητή τον Χρήστο Δημόπουλο.

Στο 30′ ο Δεδεμπίλης με πλασέ έκανε το 1-0, στο 40′ ο Δημοβασίλης με σουτ μετά από ωραία ενέργεια του Ζουγλή σημείωσε το 2-0, και στο 45′ μετά από σουτ του Δαρδάνη η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0.

Ίδιο το σκηνικό και στην επανάληψη: στο 50′ και στο 60′ ο Δεδεμπίλης (χατ τρικ) και στο 88′ ο Θεοδοσιάδης σημείωσαν τα άλλα τρία τέρματα των νικητών. Στο 62′ μείωσε ο Βλαντούσης.

Ο τελικός διεξήχθη σε άριστο κλίμα μεταξύ των ομάδων παρουσία πολλών θεατών. Παρόντες, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης και ο ενωσιακός προπονητής Κώστας Νεφρός.

Να προσθέσουμε ότι δυο παίκτες του Αριστέα, οι Μάριο Ντερβίσι και Χαράλαμπος Καλαντζής κλήθηκαν από την Ε.Π.Ο στο πλαίσιο του προγράμματος «Training the Future»  στις τελικές επιλογές Προεθνικών Ομάδων  Κ-13  που θα διεξαχθούν στο Καρπενήσι  από 27-29/6/2019.