Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας ανακοινώνει πως η έναρξη της νέας σεζόν – προετοιμασίας – θα γίνει την Δευτέρα 5 Αυγούστου και ακολούθως θα πραγματοποιηθούν εργομετρικά τεστ για τους παίκτες την Παρασκευή 9 Αυγούστου.

Υπεύθυνος γι αυτά θα είναι ο κος Μάκης Παρασκευόπουλος και η εταιρία του SPORTSANALYSIS – Health & Fitness Science , με την οποία θα συνεργαστεί για τέταρτη χρονιά και έχει μακροχρόνια εμπειρία σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα φιλικών παιχνιδιών της ομάδας μας.

Πρόσφατα ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Ηλιού στη θέση του γενικού αρχηγού και τον Θανάση Τσιρόπουλο στη θέση του προπονητή. Ο τελευταίος θα διατελέσει επίσης και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Κορωνίδας για τη νέα σεζόν.

Επίσης η επιτροπή μεταγραφικού σχεδιασμού απαρτίζεται από τον Πρόεδρο κ. Τσιρτσίκο , τον Αντιπρόεδρο κ. Γεωργόπουλο , τον Γ. Γραμματέα κ. Μέλλο και τον Γενικό Αρχηγό κ. Ηλιού.
Η Επιτροπή αυτή θα χειρίζεται αποκλειστικά τα μεταγραφικά θέματα αλλά και την λοιπή στελέχωση του σωματείου.
Θα λειτουργεί κατ’ εντολή του Δ.Σ. και σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις του προπονητή κ. Τσιρόπουλου , με τελικό σκοπό την επίτευξη των στόχων της ομάδας.